首页
登录
职称英语
Read the following passage.Are sentences 16-22 "Right" or "Wrong" ? If there is
Read the following passage.Are sentences 16-22 "Right" or "Wrong" ? If there is
游客
2025-05-13
37
管理
问题
Read the following passage.
Are sentences 16-22 "Right" or "Wrong" ? If there is not enough information to answer "Right" or
"Wrong" , choose "Doesn’t say".
For each sentence 16-22, mark one letter (A,B or C) on your Answer Sheet.
Under the worldwide principle of taxation, the foreign earnings of a domestic company are subject to full levies of both its host and home countries. The foreign branches and subsidiaries of MNEs are therefore subject to varieties of taxes, both direct and indirect, in the countries where they operate. The problem is that the income earned in the foreign country may be subject to income taxes twice. MNEs’ income is taxed in the country where the income is earned and again, the income might be taxed in the parent country. This could result in double taxation.
A foreign tax credit is a means to avoid double taxation of foreign-source income. A parent company’s domicile (country of residence) can elect to treat foreign taxes paid as a credit against the parent’s domestic tax liability or as a deduction from taxable income. Companies generally choose the credit, as it yields a one-for-one reduction of domestic taxes payable (limited to the amount of income taxes actually paid), whereas a deduction is only worth the product of the foreign tax expense and the domestic marginal tax rate. [br] The parent company likes to pay for the subsidiary.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
C
解析
文中没有提到任何有关信息。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4074343.html
相关试题推荐
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readtheadvertisementbelowabouthealthinsurance.Aresentences16-22"Right"
Readtheadvertisementbelowabouthealthinsurance.Aresentences16-22"Right"
Readtheadvertisementbelowabouthealthinsurance.Aresentences16-22"Right"
Readtheadvertisementbelowabouthealthinsurance.Aresentences16-22"Right"
Readtheminutesofthemeetingbelow.Arethesentences16-22"Right"or"Wrong
Readtheminutesofthemeetingbelow.Arethesentences16-22"Right"or"Wrong
随机试题
Misersareoftenlonelyandobscuremenwhosewealthisrevealedonlyafter
[originaltext]Americaisacountryonthemove.Inunheardofnumbers,peop
背阔肌可使肱骨( )A.屈 B.伸 C.收 D.展 E
苏舜钦和梅尧臣是()A.北宋古文运动的领袖人物 B.开创北宋诗风的重要作家
矛盾先生是我国文学巨匠之一,他的原名周作人。()
关于婚前医学检查的理解不正确的是()。A.婚前医学检查包括严重慢性疾病、指
男性,78岁,1天前因右腹股沟疝嵌顿手法回纳后,即感腹痛。现因腹痛加剧、腹胀、气
男性,50岁。胃溃疡病史10年,近2个月患者疼痛加重,失去节律,经多种药物治疗无
设计KPI时,可使用()来描述“企业如何创造价值”。A.战略地图 B.任务分
招标人拖欠招标代理服务费,可能导致诉讼时效中止的情形是()。A.招标代理机构提
最新回复
(
0
)