首页
登录
职称英语
Read the article below about a successful company. for each question 23-
Read the article below about a successful company. for each question 23-
游客
2025-05-12
33
管理
问题
Read the article below about a successful company.
for each question 23-28 on the next page, choose the correct answer.
Mark one letter(A,B or C)on your Answer Sheet.
A Recipe for Success
Not many companies can boast of having been in business for more than three and a half centuries. Yuzaburo Mogi, president and CEO of Kikkoman Corp. - the world’s leading manufacture of soy sauce—is well aware however that the company can’t rest on its laurels if it’s to successfully meet the challenge posed by its thousands of competitors globally. But Mogi -the first Japanese person to ever become an MBA from the Columbia Business School in 1961 loves a challenge.
He learned American management methods through his studies at Columbia, as well as practical marketing know-how thanks to his experience as a product demonstrator, serving soy sauce in supermarkets and at international trade fairs during his summer breaks from his studies at Columbia, which has been a source of inspiration for him through the years. In 1957, the company established Kikkoman International, Inc. in San Francisco in order to launch full-scale sales and marketing activities in the US. Test kitchens were built and home economists were recruited to come up with recipes for American style dishes using soy sauce. The recipes were introduced in newspaper articles, on tiny recipe books.
Kikkoman’s strategy of building a global company that acts locally has contributed greatly to its growth. Kikkoman hires local people to operate its plants outside Japan, and develops marketing campaigns that appeal to consumers in overseas markets.
The goal is to have consumers identify Kikkoman’s products as the leading locally made products in its field. "We have seen our soy sauce becoming more and more a part of the American lifestyle," Mogi says. Kikkoman has captured 56% of the US market, double that of its nearest competitor, and the company has the top share of the world market.
Kikkoman is also a leader when it comes to quality. Its soy sauce is naturally brewed, unlike many of its rival products, which are chemically produced. Kikkoman’s commitment to high quality has made it an unparalleled brand in recent decades, as consumers in the US and other countries have become more health-conscious and aware of the importance of truly natural food.
"That is why our soy sauce has established itself as all-purpose seasoning, a dependable ingredient, in kitchens around the globe," Mogi says. [br] What can we conclude about Kikkoman?
选项
A、The company has made more profit in the USA than in Japan.
B、Its leader is far-sighted and enterprising.
C、It has planned to move to the USA.
答案
B
解析
综观全文,我们不难发现:Mogi是一个有远见的、有事业心的、有进取心的这样一个人。因此,B是正确答案。全文并没有出现关于该公司在美国与日本所得利润的比较,也没有相关数据,故A无法得出;文章第二段中提到,1957年,公司在美国建立,故C是错误的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4073696.html
相关试题推荐
Readthearticlebelowaboutaservicewhichhelpscompaniesindifficulties.F
Readthearticlebelowaboutaservicewhichhelpscompaniesindifficulties.F
Readthearticlebelowaboutaservicewhichhelpscompaniesindifficulties.F
Readthearticlebelowaboutthequalitiesofagoodboss.Foreachquestion(23-
Readthearticlebelowaboutthequalitiesofagoodboss.Foreachquestion(23-
ReadthearticlebelowaboutasupermarketchainintheUK.Aresentences16-22
ReadthearticlebelowaboutasupermarketchainintheUK.Aresentences16-22
ReadthearticlebelowaboutasupermarketchainintheUK.Aresentences16-22
ReadthearticlebelowaboutasupermarketchainintheUK.Aresentences16-22
Readthearticlebelowfromacompany’sstaffmagazine,aboutarecenttraining
随机试题
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaybasedonthepic
AstudyofthedifferenceinearningsbetweenmenandwomeninthecountryofNa
OurunderstandingofthesinkingofthevesselTitanicisgreatlydistortedbeca
某项目向银行借款1000万元,年利率为10%,5年后一次偿还本利和,则5年后需偿
()以支付命令书取代支票,实际上是一种不使用支票的支票账户。A.不可转让支付命
关于操纵证券期货市场罪的刑事责任,下列说法正确的有()。 Ⅰ.不处罚单位,
患儿,男,2岁,精神萎靡,眼窝明显凹陷,哭时泪少,口唇干燥,皮肤弹性差,尿量明显
患者女,52岁。诊断为骨盆骨折,经积极的抗休克治疗。血压未能回升。可能的原因是A
根据《招标投标法实施条例》,按照国家有关规定需要履行项目审批、核准手续的依法必须
根据《建设工程施工合同(示范文本)》,关于施工项目经理的说法,正确的有( )。A
最新回复
(
0
)