首页
登录
职称英语
Read the article below about computer industry.For each question(23-28)on the o
Read the article below about computer industry.For each question(23-28)on the o
游客
2025-05-12
30
管理
问题
Read the article below about computer industry.
For each question(23-28)on the opposite page, choose the correct answer.
Mark one letter(A, B or C)on your Answer Sheet.
COMPUTER INDUSTRY
The amount of digital information increases tenfold every five years. Moore’s law, which the computer industry now takes for granted, says that the processing power and storage capacity of computer chips double or their prices halve roughly every 18 months. The software programs are getting better too. Edward Felton, a computer scientist at Princeton University, reckons that the improvements in the algorithms driving computer applications have played as important a part as Moore’s law for decades.
A vast amount of that information is available to all. By 2013, the amount of traffic flowing over the Internet annually will reach 667 Exabyte’s, according to Cisco, a maker of communications gear. And the quantity of data continues to grow faster than the ability of the network to carry it all.
People have long complained that they were swamped by information. Back in 1917, the manager of a Connecticut manufacturing firm complained about the effects of the telephone: "Time is lost, confusion results and money is spent." Yet what is happening now goes way beyond incremental growth. The quantitative change has begun to make a qualitative difference.
This shift from information scarcity to excess has broad effects. "What we are seeing is the ability to have economies from around the data—and that to me is the big change at a societal and even macroeconomic level," says Craig Mundie, head of research and strategy at Microsoft. Data are becoming the new raw material of business: an economic input almost on a par with capital and labor. " Every day I wake up and ask, ’ how can I find data better, manage data better, analyze data better?" says Rollin Ford, the CIO of Wal-Mart. [br] A vast amount of that information
选项
A、is provided by the nation.
B、belongs to one’s own.
C、is shared by all.
答案
C
解析
选项A“是由国家提供的”,原文没有提及;选项B“属于个人”,原文没有提及;选项C“可供人们共享”,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4073202.html
相关试题推荐
Readthearticlebelowaboutproblemsindonginternationaltrade.Foreachques
Readthearticlebelowaboutproblemsindonginternationaltrade.Foreachques
Readthearticlebelowaboutproblemsindonginternationaltrade.Foreachques
Readthearticlebelowaboutproblemsindonginternationaltrade.Foreachques
Readthearticlebelowaboutsellingsandwiches.Choosethecorrectwordtofil
Readthearticlebelowaboutsellingsandwiches.Choosethecorrectwordtofil
Readthearticlebelowaboutsellingsandwiches.Choosethecorrectwordtofil
Readthearticlebelowaboutsellingsandwiches.Choosethecorrectwordtofil
Readthearticlebelowaboutsellingsandwiches.Choosethecorrectwordtofil
Readthearticlebelowaboutsellingsandwiches.Choosethecorrectwordtofil
随机试题
CarRental(租赁)FasterReservations(预订)andRentalFees
America’sBrainDrainCrisisLosingtheG
TheFrenchdivisionofMcDonald’shasrunadvertisementsthatincludedasur
0.086122685185
流传过程中同一时调经常会形成多种变体,以()的方式产生出多种新曲。A.变奏 B
患者,男,60岁。慢性支气管炎病史20年,肺心病病史5年。近1周感冒后咳嗽,吐黄
所谓人力资本,是指通过费用支出(投资)于( ),而形成和凝结于人力资源体中,并
证券公司未按照规定为客户开立账户的,情节严重的,对直接负责的董事、高级管理人员和
在经济复苏阶段,银行的经营状况呈现()状态。 A.信用投放能力锐减B.经营
根据《中华人民共和国海洋环境保护法》,下列海洋生态系统中,属于国务院和沿海地方各
最新回复
(
0
)