首页
登录
职称英语
Hundreds of species of marine life manage to survive even in the darkest dep
Hundreds of species of marine life manage to survive even in the darkest dep
游客
2025-05-08
62
管理
问题
Hundreds of species of marine life manage to survive even in the darkest depths of the ocean. These tenants of the deep have evolved some extremely ingenious devices for locating their food and enemies.
Where the light is very dim, some of these species have developed enormous eyes with almost telescopic lenses, very much like those of owls. Others, especially the fish that survive where there is no light at all, are quite blind but have developed long feelers that enable them to identify and collect stray bits of food that come within a considerable radius of them.
Some inhabitants of the deep supply their own light. They have built-in torches that they can switch on and off depending on whether they are pursuing of being pursued. Some have regular lamps, spots of steady light, which spread a faint glow through the water around them. One deepwater squid can squirt a luminous fluid that lights up its immediate vicinity, a neat variation on the ink ejected by its cousins nearer the surface to becloud and darken water. It is supposed that about half of the varieties of fish living in the dark depths of the ocean have some power of illumination. [br] The fish that have developed long feelers use them to ______.
选项
A、recognize food particles
B、collect food
C、locate food by sense of smell
D、both A and B
答案
D
解析
第二段提到long feelers that enable them to identify and collect stray bits of food,表明了触角的两种用途:一是确认食物,一是收集食物。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4067648.html
相关试题推荐
Timmerisknownasatouchmanagerwhodemands______results.A、credibleB、unden
DuringtherainyseasontheMississippiRivermaycarryawayhundredsofacreso
Hundredsofspeciesofmarinelifemanagetosurviveeveninthedarkestdep
Hundredsofspeciesofmarinelifemanagetosurviveeveninthedarkestdep
Hundredsofspeciesofmarinelifemanagetosurviveeveninthedarkestdep
Themorewomenandminoritiesmaketheirwayintotheranksofmanagementth
Shallwerequestthatthemanager______oursuggestionagain?A、considerB、consi
Asforthemissingfunds,thecompanymanager,whendemandedtogiveanexplanat
Thesepollutantscanbe______hundredsandeventhousandsofkilometersbylarg
Inordertosurvivenowand______inthefuture,alltheworkingstaffmustcon
随机试题
Whatwasthewomanplanningtodotoday?[originaltext]M:Kate!Ithoughtyouwe
WhatisthemotherbeardoingnowinMarch?She’ssleeping.Lastautumn,
Theworld-famousBelgianhasarrivedinBritainwithhisequallyfamousdog
A)Thisweeksometopscientists,includingNobelPrizewinners,gavetheir
TheUSCongressA)TheUScongressisthelegislativebranchofthefede
下列属于药剂学的主要内容是A:药剂学基本理论的研究 B:新剂型的研究与开发
以下关于航天科技的说法不正确的是:A.在全球的载人航天中,第一个进入太空的是阿姆
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
期货从业人员在执业过程中应当以专业的技能,以小心谨慎、勤勉尽责和独立客观的态度为
用于标识工程项目岗位职责的驻地标识牌是()。A.项目管理制度牌 B.廉政监督
最新回复
(
0
)