首页
登录
职称英语
It was not until modern scholarship uncovered the secret of reading Middle E
It was not until modern scholarship uncovered the secret of reading Middle E
游客
2025-05-07
26
管理
问题
It was not until modern scholarship uncovered the secret of reading Middle English that we could understand that Chaucer, far from being a rude versifier, was a perfectly accomplished technician, and that his verse is rich in music and elegant to the highest degree. Chaucer’s own urbane personality is a delight to encounter in his books, He is avowedly a bookworm, yet few poets observe nature with more freshness and delight. He is a master of genial satire but can sympathize with true piety and goodness with as much pleasure as he attacks the hypocritical.
It is not an uncommon estimate of Chaucer that he must be counted among the few greatest of English poets. In range of interest he is surpassed only by Shakespeare. He was recognized already in the Renaissance, when it came to England, as the Father of English Poetry. He was a man of wide learning and wrote with ease on religion, philosophy, ethics, science, rhetoric. No man has more completely summed up an age than Chaucer has his, yet the people of his great poems, are revealed as men and women are in all times.
Master of verse, as Chaucer was, he introduced into English poetry many verse forms: the heroic couplet (in which form most of The Canterbury Tales is written), verse written in iambic pentameter, rhyming aa, bb, cc, etc.--a form that was to be very important in the eighteenth century; the rime royal, a seven-line stanza in iambic pentameters, rhyming ababbcc (Troilus and Criseyde); the terza rima, three-line stanzas, rhyming aba, bcb cdc, etc.(which he imitated from Dante, in some of his minor poems); and the eight-line iambic pentameter stanza, rhyming ababbcbc (The Monk’s Tale). [br] Chaucer was unpopular in the 18th century because ______.
选项
A、he was surpassed by Shakespeare
B、he used the heroic couplet
C、people did not know how to read his poetry
D、he was a bookworm
答案
C
解析
乔叟在18世纪不受欢迎,因为人们不知道如何阅读他的诗歌。根据第一段首句,直到当代的学者们揭示出解读中古英语的奥秘,我们才了解到,乔叟决不是一位粗鲁的诗人,而是一位卓有成就的技师。他的诗富于乐感,雅致到了极点。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4065855.html
相关试题推荐
EarlythatJunePinsXIIsecretlyaddressedtheSacredCollegeofCardinals
EarlythatJunePinsXIIsecretlyaddressedtheSacredCollegeofCardinals
EarlythatJunePinsXIIsecretlyaddressedtheSacredCollegeofCardinals
EarlythatJunePinsXIIsecretlyaddressedtheSacredCollegeofCardinals
Reading______themind______foodistothebody.A、isfor...isasB、as...is:
Agoalofmoderndanceoftenistoexpressthedancer’sinnermostfeelingsande
Thewordscienceisheardsoofteninmoderntimesthatalmosteverybodyhas
Thewordscienceisheardsoofteninmoderntimesthatalmosteverybodyhas
Forusitisabiganddarksecret;to______itwouldbetojeopardizeourfuture,
Inacompetitiveandfast-pacedmodernsociety,busybusinessexecutivesareso_
随机试题
Bodylanguageisapersonalthing.Itsaysalotaboutaperson,suchaswhe
OnlinelearningrequiressomeITliteracy,yetoneinfouradultsintheOECDha
Foraslongasmultinationalcompanieshaveexisted—andsomehistorianstrac
FionathoughtthatMartin’stutorialtopicwasinterestingatfirst.A、TrueB、Fal
A)Whatmakesabusinessideagood?Haveyoueverthoughtyouhadagreatid
关于桩冠的说法以下说法哪项是错误的A.固位力取决于摩擦力和黏接力 B.修复前必
测定各种石灰的有效氧化钙含量,需要使用()试剂。A.蔗糖(分析纯) B.酚酞指
称为"清虚之脏"的是()A.肝 B.心 C.脾 D.肺 E.肾
呃逆频作,晕眩恶心,苔白腻,脉滑者,治宜选用( )。A.清胃泄热,降逆止呃
下列有关业务动因、持续动因和强度动因的说法中,不正确的是( )。A.业务动因通常
最新回复
(
0
)