首页
登录
职称英语
It was unfortunate that, after so trouble-free an arrival, he should stumble
It was unfortunate that, after so trouble-free an arrival, he should stumble
游客
2025-05-07
46
管理
问题
It was unfortunate that, after so trouble-free an arrival, he should stumble in the dark as he was rising and severely twist his ankle on a piece of rock. After the first shock the pain became bearable, and he gathered up his parachute before limping into the trees to hide it as best he could. The hardness of the ground and the deep darkness made it almost impossible to do this efficiently. The pine needles lay several inches deep so he simply piled them on top of the parachute, cutting the short twigs that he could feel around his legs, and spreading them on top of the needles. He had great doubts about whether it would stay buried, but there was very little else that he could do about it.
After limping for some distance in an indirect course away from his parachute he began to make his way downhill through the trees. He had to find out where he was, and then decide what to do next. But walking downhill on a rapidly swelling ankle soon proved to be almost beyond his powers. He moved more and more slowly, walking in long sideways movements across the slope, which meant taking more steps but less painful ones. By the time he cleared the trees and reached the valley, day was breaking. Mist hung in soft sheets across the field. Small cottages and farm buildings grouped like sleeping cattle around a village church, whose pointed tower, pointed high into the cold winter air to welcome the morning.
"I can’t go no further," John Harding thought. "Someone is bound to find me, but what can’t I do? I must get a rest before I go on. Ther’ll look for me first up there on the mountain where the plane crashed. I bet they’re out looking for it already and they’re bound to find the parachute in the end. I can’t believe they won’t. So they’ll know I’m not dead and must be somewhere. They’ll think I’m hiding up there in the trees and rocks so they’ll look for me, so I’ll go down to the village. With luck by the evening my foot will be good enough to get me to the border. "
Far above him on the mountainside he could hear the faint echo of voices, startling him after great silence. Looking up he saw lights like little pinpoints moving across the face of the mountain in the grey light. But the road was deserted, and he struggled along, still almost invisible in the first light, easing his aching foot whenever he could, avoiding stones and rough places, and limping quietly and painfully towards the village. He reached the church at last. A great need for peace almost drew him inside, but he knew that would not do. Instead, he limped along its walls towards a very old building standing a short distance from the church doors. It seemed to have been there for ever, as if it had grown out of the hillside. It had the same air of timelessness as the church. John Harding pushed open the heavy wooden door arid slipped inside. [br] John Harding decided to go down to the village______.
选项
A、to find a doctor to see to his ankle
B、to be near the frontier
C、to avoid the search party
D、to find shelter in a building
答案
B
解析
细节题。根据文中第三段的“With luck by the evening my foot will be good enough to get me to the border.”可知,约翰·哈丁到村庄里是想去边界。所以正确答案是B项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4065287.html
相关试题推荐
Theunfortunatedeathofthegeniuspoetcaused______losstothiscountry.A、pr
HowtoGetPreservedasaFossil【71】Unfortunatelythecha
HowtoGetPreservedasaFossil【71】Unfortunatelythecha
HowtoGetPreservedasaFossil【71】Unfortunatelythecha
HowtoGetPreservedasaFossil【71】Unfortunatelythecha
IlikecatsbutunfortunatelyIam______tothem.A、vulnerableB、allergicC、inclin
Itwasunfortunatethat,aftersotrouble-freeanarrival,heshouldstumble
Itwasunfortunatethat,aftersotrouble-freeanarrival,heshouldstumble
Itwasunfortunatethat,aftersotrouble-freeanarrival,heshouldstumble
Mostofusfindtheforgettingeasier,butmaybeweshouldworkontheforgi
随机试题
Whatwasthewomanplanningtodotoday?[originaltext]M:Kate!Ithoughtyouwe
WhatisthemotherbeardoingnowinMarch?She’ssleeping.Lastautumn,
Theworld-famousBelgianhasarrivedinBritainwithhisequallyfamousdog
A)Thisweeksometopscientists,includingNobelPrizewinners,gavetheir
TheUSCongressA)TheUScongressisthelegislativebranchofthefede
下列属于药剂学的主要内容是A:药剂学基本理论的研究 B:新剂型的研究与开发
以下关于航天科技的说法不正确的是:A.在全球的载人航天中,第一个进入太空的是阿姆
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
期货从业人员在执业过程中应当以专业的技能,以小心谨慎、勤勉尽责和独立客观的态度为
用于标识工程项目岗位职责的驻地标识牌是()。A.项目管理制度牌 B.廉政监督
最新回复
(
0
)