首页
登录
职称英语
I have observed that the Americans show a less decided taste for general ide
I have observed that the Americans show a less decided taste for general ide
游客
2025-04-26
55
管理
问题
I have observed that the Americans show a less decided taste for general ideas than the French.This is especially true in politics.
Although the Americans infuse into their legislation far more general ideas than the English,and although they strive more than the latter to adjust the practice of affairs to theory, no political bodies in the United States have ever shown so much love for general ideas as the Constituent Assembly and the Convention in France.At no time has the American people laid hold on ideas of this kind with the passionate energy of the French people in the eighteenth century,or displayed the same blind confidence in the value and absolute truth of any theory.
This difference between the Americans and the French originates in several causes,but principally in the following one.The Americans are a democratic people who have always directed public affairs them-selves.The French are a democratic people who for a long time could only speculate on the best manner of conducting them.The social condition of the French led them to conceive very general ideas on the subject of government,while their political constitution prevented them from correcting those ideas by experiment and from gradually detecting their insufficiency;whereas in America the two things constantly balance and correct each other.
It may seem at first sight that this is very much opposed to what I have said before,that democratic nations derive their love of theory from the very excitement of their active life.A more attentive-examination will show that there is nothing contradictory in the proposition.
Men living in democratic countries eagerly lay hold of general ideas because they have but little leisure and because these ideas spare them the trouble of studying particulars.This is true,but it is only to be understood of those matters which are not the necessary and habitual subjects of their thoughts.Mer-cantile men will take up very eagerly,and without any close scrutiny,all the general ideas on philosophy, politics,science,or the arts which may be presented to them;but for such as relate to commerce,they will not receive them without inquiry or adopt them without reserve.The same thing applies to statesman with regard to general ideas in politics.
If,then,there is a subject upon which a democratic people is peculiarly liable to abandon itself,blindly and extravagantly,to general ideas,the best corrective that can be used will be to make that subject a part of their daily practical occupation.They will then be compelled to enter into details,and the details will teach them the weak points of the theory.This remedy may frequently be a painful one,but its effect is certain.
Thus it happens that the democratic institutions which compel every citizen to take a practical part in the government moderate that excessive taste for general theories in polities which the principle of equality suggests. [br] According to the writer,what kinds of ideas have been favored by the French people?
选项
A、Political ideas that can be adjusted to the practice of government
B、Concrete ideas that they believe to be truthful
C、General ideas in political affairs
D、Eighteenth century ideas
答案
C
解析
题目问:根据作者的观点,什么想法一直备受法国人优待?第三段“The social condition of the Frenchled them to conceive very general ideas on the subject of government.”通过这句话可知,法国的社会条件导致人们构思关于政府的总体思想。据此判断,应选择C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4055163.html
相关试题推荐
Punditswhowanttosoundjudiciousarefondofwarningagainstgeneralizing
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
随机试题
The______oftheworldisunknown,butitiscertainlynotfromGreek.A、origin
[originaltext]IhadflownfromSanFranciscotoVirginiatoattendaconfer
小儿股骨上端急性骨髓炎并发化脓性髋关节炎的主要途径是()。A.血行感染 B
A.存在循环回路 B.节点编号有误 C.有多余虚工作 D.有多个起始节点
由水泥、粉煤灰、碎石、石屑或砂加水拌和形成高粘接强度桩,桩、桩间土和褥垫层一起构
在Word的编辑状态下,若要防止在段落中间出现分页符,可以通过单击鼠标右键在弹出
正方体切掉一块后剩余部分如下图左侧所示,右侧哪一项是其切去部分的形状? A
一本书每页的每一面都有页码,页码1出现在右手页,且最后一页的页码为242。己知该
(2020年真题)欣馨公司是某市一家向公众开放的花卉种植和销售企业,平时采用自动
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)