首页
登录
职称英语
Each year,millions of people in Bangladesh drink ground water that has been
Each year,millions of people in Bangladesh drink ground water that has been
游客
2025-04-22
47
管理
问题
Each year,millions of people in Bangladesh drink ground water that has been polluted by naturally high levels of arsenic poison. Finding safe drinking water in that country can be a problem. However,International Development Enterprises has a low-cost answer. This non-governmental organization has de--veloped technology to harvest rainwater.
People around the world have been harvesting rainwater for centuries. It is a safe,dependable source of drinking water. Unlike ground water,rainwater contains no minerals or salts and is free of chemical treatments. Best of all,it is free.
The rainwater harvesting system created by International Development Enterprises uses pipes to collect water from the tops of buildings. The pipes stretch from the tops of buildings to a two-meter tall storage tank made of metal. At the top of the tank is a so-called "first-flush" device made of wire screen.This barrier prevents dirt and leaves in the water from falling inside the tank.
A fitted cover sits over the "first-flush" device. It protects the water inside the tank from evaporating. The cover also prevents mosquito insects from laying eggs in the water.
Inside the tank is a low coat plastic bag that collects the water. The bag sits inside another plastic bag similar to those used to hold grains. The two bags are supported inside the metal tank. All total,the water storage system can hold up to three-thousand-five-hundred liters of water. International Development Enterprises says the inner bags may need to be replaced every two to three years. However,if the bags are not damaged by sunlight,they could last even longer.
International Development Enterprises says the water harvesting system should be built on a raised structure to prevent insects from eating into it at the bottom. The total cost to build this rainwater harvesting system is about forty dollars. However,International Development Enterprises expects the price to drop over time. The group says one tank can provide a family of five with enough rainwater to survive a five-month dry season. [br] The bags used to hold water are likely to be damaged by____.
选项
A、mosquito insects
B、a fitted cover
C、a first-flush device
D、sunlight
答案
D
解析
从文中第五段的最后一句可知,如果袋子没有受到阳光破坏的话,使用寿命可以更长,因此D项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4049429.html
相关试题推荐
It’saseriouscrimethatpeople______goodsoutofChinatoavoidpayingcustoms
Millionsofindividualsallaroundtheworldareinovertheirheadsindebt
Cultureistransmittedlargelybylanguageandbythenecessityforpeoplei
Cultureistransmittedlargelybylanguageandbythenecessityforpeoplei
Cultureistransmittedlargelybylanguageandbythenecessityforpeoplei
Oldpeoplearealwayssayingthattheyoungarenotwhattheywere.Thesame
Oldpeoplearealwayssayingthattheyoungarenotwhattheywere.Thesame
Oldpeoplearealwayssayingthattheyoungarenotwhattheywere.Thesame
Eachyear,millionsofpeopleinBangladeshdrinkgroundwaterthathasbeen
Eachyear,millionsofpeopleinBangladeshdrinkgroundwaterthathasbeen
随机试题
[originaltext]W:SoTom,whatdoyouthinkaboutchildrentodayhavingmobilep
【S1】[br]【S2】1ately→latelately,副词,意为“近来,不久前”,相当于recently。而late修饰年代时为形容词,表示“末尾的,
兆欧表使用之前,应进行的检査有()A.结构完好 B.指针归零 C.开路
民事主体以所有的意思占有无主动产而取得其所有权的法律事实称为( )。A.生产
()是两岸关系的政治基础。
以下说法不正确的是A.基本结构相同的药物,其药理作用不一定相同B.合适的脂溶性可
当前,由于全球贸易“蛋糕”的缩小,部分经济实体借“反倾销”“特别保护税”之名,行
有关癸卯学制的论述不正确的是( )A.以“中体西用”为指导思想 B.尊孔读经
根据证券法律制度的规定,下列各项中,可用于区分普通投资者和专业投资者的有(
分部分项工程量清单计量中的项目编码共设12位数字。第一、二位数字为03表示是(
最新回复
(
0
)