首页
登录
职称英语
Ever since this government’s term began, the attitude to teachers has been o
Ever since this government’s term began, the attitude to teachers has been o
游客
2025-04-21
45
管理
问题
Ever since this government’s term began, the attitude to teachers has been overshadowed by the mantra that good teachers cannot be rewarded if it means bad teachers are rewarded, too. That’s why, despite the obvious need for them, big pay rises have not been awarded to teachers across the board. The latest pay rise was 3.6 per cent--mad in the present situation. That’s why, as well, the long battle over performance-related pay was fought as teacher numbers slid.
The idea is that some kind of year zero can eventually be achieved whereby all the bad teachers are gone and only the good teachers remain. That is why the Government’s attempts to relieve the teacher shortage have been so focused on offering incentives to get a new generation of teachers into training. The assumption is that so many of the teachers we have already are bad, that only by starting again can standards be raised.
But the teacher shortage is not caused only because of a lack of new teachers coming into the profession. It is also because teaching has a retention problem, with many leaving the profession. These people have their reasons for doing so, which cannot be purely about wanting irresponsibly to "abandon" pupils more permanently. Such an exodus suggests that even beyond the hated union grandstanding, teachers are not happy.
Unions and government appear to be in broad agreement that the shortage of teachers is a parlous state of affairs. Oddly, though, they don’t seem entirely to agree that the reasons for this may lie in features of the profession itself and the way it is run. Instead, the Government is so suspicious of the idea that teachers may be able to represent themselves, that they have set up the General Teaching Council, a body that will represent teachers whether they want it to or not, and to which they have to pay £ 25 a year whether they want to or not.
The attitudes of both sides promise to exacerbate rather than solve the problem. Teachers are certainly exacerbating the problem by stressing just how bad things are. Quite a few potential teachers must be put off. And while the Government has made quite a success of convincing the public that bad education is almost exclusively linked to bad teachers represented by destructive unions, it also seems appalling that in a survey last year, working hours for primary teachers averaged 53 hours per week, while secondary teachers clocked up 51 hours.
At their spring conferences, the four major teaching unions intend to ballot their members on demanding from government an independent inquiry into working conditions. This follows the McCrone report in Scotland, which produced an agreement to limit hours to 35 per week, with a maximum class contact-time of 22 and a half hours. That sounds most attractive. [br] one important reason why teachers are leaving their profession is that they are______
选项
A、only too irresponsible to abandon pupils permanently.
B、stuck in the conflict between government and unions.
C、much dissatisfied with their prolonged working hours.
D、found the government’s rewards rather unattractive.
答案
C
解析
题干问:“老师离开工作岗位的一个重要原因是老师……”。老师离开岗位是贯穿全文的另外一个重要的概念性问题,正确选项为C“对于超长的工作时间相当不满意”,此题定位于文章最后一段。而选项A“相当地不负责任而永久抛弃了他们的学生”,选项B“陷入了政府和工会的冲突”和选项D“觉得政府的奖赏还不够具有吸引力”都不是主要的原因。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4047916.html
相关试题推荐
Animportantpointinthedevelopmentofagovernmentalagencyisthecodifi
Animportantpointinthedevelopmentofagovernmentalagencyisthecodifi
Animportantpointinthedevelopmentofagovernmentalagencyisthecodifi
Eversincethisgovernment’stermbegan,theattitudetoteachershasbeeno
Eversincethisgovernment’stermbegan,theattitudetoteachershasbeeno
Eversincethisgovernment’stermbegan,theattitudetoteachershasbeeno
ThePakistangovernmentisleaningontheTalibangovernmenttohandoverOsama
Ratherthanallowingthegovernmenttocontrolinvestments,truepower,shouldb
Thegovernmenthasprovidedthecapitallibrarywithheavy______tokeepitone
Thegovernmentistryingtodosomethingto______betterunderstandingbetweenth
随机试题
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.Advertis
AtanofficeinHampton,Virginia,intheeastoftheUnitedStates,ateamo
(1)Consideringthatindustryanalystsclaimthathospitalpricecalculations
Weusuallythinkofpaydaylenders,pawnshops(典当行)andotherhigh-costloan
ImprovingYourMotivationforLearningEnglishI.Theimportanc
【教学过程】 (一)联系生活,导入新课 用PPT出示高血压人群的病状反应,询问同学们,生活中很多人是高血压,高血压是由哪些因素导致的呢?那我们正常人的血
一般来说,当CPI增幅大于()时,称为通货膨胀,我们通常也把它作为通货膨胀的预警
20世纪20年代,校长在教育尚不普及的中国,是广为百姓所敬佩和的。即便如此,《
(2018年真题)在砂用量相同的情况下,若砂子过细,则拌制的混凝土()。A
某重度贫血患者,既往体健,无输血史。术前化验Hb56g/L,为纠正贫血。A、输浓
最新回复
(
0
)