首页
登录
职称英语
When we consider great painters of the past, the study of art and the study
When we consider great painters of the past, the study of art and the study
游客
2025-04-21
51
管理
问题
When we consider great painters of the past, the study of art and the study of illusion cannot always be separated. By illusion I mean those contrivances of color, line, shape, and so forth that lead us to see marks on a flat surface as depicting three-dimensional objects in space. I must emphasize that I am not making a plea, disguised or otherwise, for the exercise of illusionist tricks in painting today, although I am, in fact, rather critical of certain theories of non-representational art. But to argue over these theories would be to miss the point. That the discoveries and effects of representation that were the pride of earlier artists have become trivial today I would not deny for a moment. Yet I believe that we are in real danger of losing contact with past masters if we accept the fashionable doctrine that such matters never had anything to do with art. The very reason why the representation of nature can now be considered something commonplace should be of the greatest interest to art historians. Never before has there been an age when the visual image was so cheap in every sense of the word. We are surrounded and assailed by posters and advertisements, comics and magazine illustrations. We see aspects of reality represented on television, postage stamps, and food packages.
Painting is taught in school and practiced as a pastime, and many modest amateurs have mastered tricks that would have looked like sheet magic to the fourteenth-century painter Giotto. Even the crude colored renderings on a cereal box might have made Giotto’ s contemporaries gasp. Perhaps there are people who conclude from this that the cereal box is superior to a Giotto; I do not. But I think that the victory and vulgarization of representational skills create a problem for both art historians and critics.
In this connection it is instructive to remember the Greek saying that to marvel is the beginning of knowledge and if we cease to marvel we may be in danger of ceasing to know. I believe we must restore our sense of wonder at the capacity to conjure up by forms, lines, shades, or colors those mysterious phantoms of visual reality we call "pictures." Even comics and advertisements rightly viewed, provide food for though. Just as the study of poetry remains incomplete without an awareness of the language of prose, so, I believe, the study of art will be increasingly supplemented by inquiry into the "linguistics" of the visual image. The way the language of art refers to the visible world is both so obvious and so mysterious that it is still largely unknown except to artist who use it as we use all language—without needing to know its grammar and semantics. [br] The passage asserts which of the following about commercial art?
选项
A、There are many examples of commercial art whose artistic merit is equal to that of great works of art of the past.
B、Commercial art is heavily influenced by whatever doctrines are fashionable in the serious art world of the time.
C、The line between commercial art and great art lies primarily in how an image is used, not in the motivation for its creation.
D、The pervasiveness of contemporary commercial art has led art historians to undervalue representational skills.
答案
D
解析
文中第二段指出由于现代的一些业余爱好者掌握了一些绘画技巧,以至于the crude colored renderings on a cereal box might have made Giotto’s contemporaries gasp。所以很容易导致art historians to undervalue representational skills,故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4047062.html
相关试题推荐
Cloningshakesusalltoourverysouls.Forhumanstoconsiderthecloningo
Cloningshakesusalltoourverysouls.Forhumanstoconsiderthecloningo
Cloningshakesusalltoourverysouls.Forhumanstoconsiderthecloningo
Statesareconsideringmajorchangesinprepaidcollegetuitionprograms——rai
Statesareconsideringmajorchangesinprepaidcollegetuitionprograms——rai
Statesareconsideringmajorchangesinprepaidcollegetuitionprograms——rai
Statesareconsideringmajorchangesinprepaidcollegetuitionprograms——rai
(1)Togetachocolateoutofaboxrequiresaconsiderableamountofunpack
(1)Togetachocolateoutofaboxrequiresaconsiderableamountofunpack
(1)Togetachocolateoutofaboxrequiresaconsiderableamountofunpack
随机试题
Forgetfootball.Atmanyhighschools,thefiercestcompetitionisbetweenC
Thereissomethingintrinsicallyfascinatingabouttheideaofevolution.Wha
15.Heglanced______.(似乎在找什么)asifinsearchofsomething
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0031[/img][br]Whatistheconversatio
因主观原因造成旅游团漏接后,导游应采取的补救措施有()。A.向该团游客赔礼道歉
生产放射性药品的药品生产企业的GMP认证工作由A.国务院质量技术监督管理部门负责
从学生自身的特点看,学生应具有() A.可能性B.可塑性 C.依赖
某版教科书《背影》一课后有这样一道练习题:“有人说,本文失之伤感。一个20岁的大
假设市场上存在一种期限为6个月的零息债券,面值100元,市场价格99.2256元
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)