首页
登录
职称英语
Vitamins are a group of substances found in food. The body needs them for li
Vitamins are a group of substances found in food. The body needs them for li
游客
2025-04-20
39
管理
问题
Vitamins are a group of substances found in food. The body needs them for life and health. So naturally, many people are concerned with the question: Am I getting enough vitamins, and am I getting the right kind?
Even though very small amounts of each vitamin are enough for the needs of the body, the worry people have about vitamins has some basis. And this has something to do with their diet—the food they take in. A person eating a good variety of foods gets all the vitamins now known to be needed (with the possible exception of Vitamin D).
The problem is that there are many people who don’t choose foods wisely, don’t get enough variety, and don’t eat the basic foods they need to get their vitamins. So the answer to this question is: no extra vitamins are needed, providing you eat proper foods. In fact, many of the vitamins cannot be stored in the body, so when extra vitamins taken in, the body simply gets rid of them. It is even harmful to put too much of certain vitamins into the body. This has been found to be true of Vitamin A and D, when large amounts are taken in.
What foods supply what vitamins? Here is a quick general idea. Vitamin A, for the health of the eyes, skin, teeth, and bones, is found in green vegetables, fruits, eggs, liver and butter. Vitamin Bl which helps the nervous and digestive system and prevents certain diseases, is found in cereals, pork and liver. Vitamin B2 is found in milk, eggs, green vegetables and meats. Vitamin C, which helps bones and teeth, is found in tomatoes, certain fruits and vegetables. These are only a few of the most important vitamins the body needs. [br] If you take in more vitamins than you actually need,_____.
选项
A、they are harmful to your body
B、you get all the vitamins now known to be needed
C、they help our bodies more properly
D、your body simply gets rid of them
答案
D
解析
根据文中第三段的"In fact,many of the vitamins cannot be stored in the body,so when extra vitamins taken in,the body simply gets rid of them."可知,当多余的维生素摄人体内时,人体就会把它们排除掉。因此D项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4046394.html
相关试题推荐
Vitaminsareagroupofsubstancesfoundinfood.Thebodyneedsthemforli
Vitaminsareagroupofsubstancesfoundinfood.Thebodyneedsthemforli
Onlyrecently______possibletoseparatethecomponentsoffragrantsubstances
Anestheticsaresubstances____todeadenpainorproduceaconditioninwhichsom
Vitaminsareagroupofsubstancesfoundinfood.Thebodyneedsthemforli
Vitaminsareagroupofsubstancesfoundinfood.Thebodyneedsthemforli
Anestheticsaresubstances______todeadenpainorproduceaconditioninwhichs
Changingfromsolidtoliquid,watertakesinheatfromallsubstancesnearit,
Whensolidchangestoliquid,it______heatfromallsubstancesnearitandthi
______humanbehaviormaybecausedbyeatingsubstancesthatupsetthedelicate
随机试题
Health-careserviceswillaccountforalmostone-fifthofalljobgrowthdur
[originaltext]WilliamShakespearewaschristenedinthemarkettownofStrat
IfeelImustqualifymyearlierremarksincasetheyhavebeenmisunderstood.A、
企业价值评估过程中,固定资产中的机器设备重点收集并分析的资料包括( )。A.房
下列关于董事长的产生办法的说法中,正确的是()。A:由董事会过半数选举产生
建设项目目标动态控制的要素是目标计划值、目标实际值和( )。A.目标检查 B
绿藤资本发展区块链模式,在我国东北地区投资一片工业园,在园区新建一座招商大厦,该
某生产类别为甲类生产的洁净厂房,地上2层,每层的洁净生产区总建筑面积150m2,
当宏观经济趋好时,投资者预期公司效益和自身的收人水平会上升,证券市场人气旺盛,
(2021年真题)甲购买乙公司的车,双方约定分期付款,乙公司交付了车辆,约定付完
最新回复
(
0
)