首页
登录
职称英语
In England, along a stretch of the north-east coast which gently curves from
In England, along a stretch of the north-east coast which gently curves from
游客
2025-04-20
44
管理
问题
In England, along a stretch of the north-east coast which gently curves from Northumberland to the mouth of the river Tees, there was a spot, typical of many on that coast, where sea-coal collected richly and effortlessly. This coal was a coarse powder, clean and brilliant like particles of crushed jet; it seemed to bear little resemblance to the large, dirty lumps put onto the fire. Although it was coal, it was perfectly clean and it was silently deposited at high tide in a glittering carpet a kilometer long for the coal community to gather up.
The gear needed for sea-coaling expeditions was a curious and traditionally proven mixture which never varied from community to community along the entire north-east coastline. Sacks were essential to put the coal in, and string to tie the neck of each sack when it was full. A wooden rake was used to scrape the coal from the beach, and it was generally made from an old broom handle with a flat piece of wood nailed on at a slight reclining angle at the end. The only alternative to the rake was a flat piece of board held in the hand, which children and other workers of additional service crouched down to use. A flat, broad shovel, to lift the raked coal into the bags, completed the portable hardware.
But the most crucial item of equipment was a bicycle, a special kind of rusty stripped-down model which was the symbol of the sea-coaling craft. A lady’s bike was no good because it lacked a crossbar and that was an essential element in transporting sea-coal. One full sack could be slung through the triangular format of a man’s bike, another over the crossbar and, sometimes, even a third on top of that. The beauty of this was that it not only enabled one to move the sea-coal from place to the beach was generally a double snail track of water that had been forced from each end of a trail of coal sacks. [br] You could see where the coal had been transported from the beach by the ______.
选项
A、wet marks on the road
B、tracks in the sand
C、wheel marks on the path
D、twin trails of water
答案
D
解析
根据文章最后一句“The beauty of this was that it not only enabled one to move the sea-coal fromplace to the beach was generally a double snail track of water that had been forced from each end of a trail of coalsacks.”可知,这种景象的美丽之处不仅仅在于可以将海碳运走,麻袋的两端垂下的部分在水里还可以激起两道水花。据此判断,答案是D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4045499.html
相关试题推荐
InEngland,alongastretchofthenorth-eastcoastwhichgentlycurvesfrom
InEngland,alongastretchofthenorth-eastcoastwhichgentlycurvesfrom
InEngland,alongastretchofthenorth-eastcoastwhichgentlycurvesfrom
InEngland,alongastretchofthenorth-eastcoastwhichgentlycurvesfrom
InEnglandalongastretchofthenorth-easecoastwhichgentlycurvesfrom
CaliforniansandNewEnglandersspeakthesamelanguageand______bythesamefed
ModernlorehasitthatinEnglanddeathisimminent,inCanadainevitablea
ModernlorehasitthatinEnglanddeathisimminent,inCanadainevitablea
InNewOrleans,MoonWalk—apathwayalongastretchoftheMississippi—n
InNewOrleans,MoonWalk—apathwayalongastretchoftheMississippi—n
随机试题
TheAustriaBigDry______.[originaltext]Australia’sBigDrycontinuestot
[originaltext]FewpeoplecanstandforthespiritofearlierAmericaasmuc
著作权中具有“一次用尽”特点的权利是( )。A.署名权 B.改编权 C.翻
重大事故,是指造成10人以上30人以下死亡,或者()以下重伤,或者5000万元
下列关于肝硬化的叙述何者是正确的是A.肝硬化时,肝糖原合成增多 B.肝硬化时,
营业性演出许可证及备案证明文件印制规范要求填写内容应当与( )实际许可的情况一
.在一个给定时刻,每个国家的资本、劳动力和资源等禀赋是给定的。发展中国家和发达国
某三级耐火等级的木器加工厂房,共2层,建筑高度为12m,建筑平面尺寸为72m×3
贷款的回收是指借款人按借款合同约定的还款计划、还款方式及时、足额地偿还()
下列哪些行为成立共同犯罪?()A.甲在某网站发布出售枪支、子弹的广告,网站
最新回复
(
0
)