首页
登录
职称英语
The loudest outcry(呐喊)about poverty seemed to come in the wealthiest country
The loudest outcry(呐喊)about poverty seemed to come in the wealthiest country
游客
2025-04-18
45
管理
问题
The loudest outcry(呐喊)about poverty seemed to come in the wealthiest country— by far—in the world. According to most calculations, through most of the 1945—1970 period the United States had a standard of living well above Europe’s and many times above the world average. Yet protests about grinding poverty, hunger, and dreadful need proceed more from the United States than from countries with one-fortieth of their living standard.(An annual per capita income of eight dollars is typical of much of Africa and Asia and not a little of South America.)It would seem strange to these people(were they only aware of the fact)that American radicals demand a retreat from an American commitment to the far corners of the globe so that the money thus saved can be spent raising the standard of living of underprivileged Americans.
What this last point suggests is not so much that human wants are never to be satisfied though this is doubtlessly true, and the American living in suburb deprived of his second car and his color TV suffers just as acutely as an African farmer in need of a second cow and a screen door. Rather, it suggests the extent of contemporary breach(违反)of social norm(标准)—the emancipation(解放)of the individual self. People have learned that their wants are sacred and rights ought to be satisfied. They have learned to consider any obstacle to personal fulfillment and intolerable insult. They have greatly expanded the circle of self-awareness. They no longer accept sharp limitations on individual desires in the name of the group. The amount of potential human discontent has always been infinite—misery, failure, misfitting, bitterness, hatred, envy beyond telling. It has usually failed of utterance, and in the past it was accepted passively as being beyond help. [br] From the last sentence, it can be safely inferred that outcry about poverty in effect involves peoples’______.
选项
A、ability to suffer a hard life
B、understanding of their rights
C、political attitude toward the government
D、whole outlook on different life styles
答案
B
解析
本题是细节题。根据文章最后一句话“It has usually failed of utterance,andin the past it was accepted passively as being beyond help.”可知,人们对很多事情都是被动接受的,所以要提高人们对自身权利的理解,所以B选项符合题意。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4043588.html
相关试题推荐
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.
随机试题
[img]2015m2s/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0601_201516[/img][br][originaltext](A)The
Inapurelybiologicalsense,fearbeginswiththebody’ssystemforreactin
Phew,whatarelief.ItseemsthattheRoyalShakespeareCompanyandShakesp
ObservingBehaviorPeopledoobservationindail
Ifeverybodypayshisincometax,ourinland______willbeincreasedenormously
当客户端收到多个DHCP服务器的响应时,客户端会选择()地址作为自己的IP地
室间隔缺损的常见部位是A.室上嵴内 B.肌部 C.室上嵴下 D.膜周部
下列各种说法中哪个不正确? A.离子晶体在熔融时能导电 B.离子晶体的水溶液
《内经》将病因分为A.阴阳两类 B.“六气致病”说 C.三因学说 D.首次
A.病例对照研究 B.普查 C.队列研究 D.筛查 E.生态学研究根据暴
最新回复
(
0
)