首页
登录
职称英语
From the health point of view we are living in a marvelous age. We are immun
From the health point of view we are living in a marvelous age. We are immun
游客
2025-04-16
34
管理
问题
From the health point of view we are living in a marvelous age. We are immunized from birth against many of the most dangerous disease. A large number of once fatal illness can now be found for the most stubborn remaining disease. The expectation of life has increased enormously. But though the possibility of living a long and happy life is greater than ever before, every day we witness the incredible slaughter of them, women and children on the roads. Man versus the motor-car! It is a never-ending baffle which man is losing. Thousand of people the world over are killed or horribly killed each year and we are quietly sitting back and letting it happen. It has been rightly said that when a man is sitting behind a steering wheel, his car becomes the extension of his personality. There is no doubt that the motor-car often brings out a man’s very worst qualities. People who are normally quiet and pleasant may become unrecognizable when they are behind steering wheel. They swear, they are ill-mannered and aggressive, willful as two-year-olds and utterly selfish. All their hidden frustrations, disappointments and jealousies seem to be brought to the surface by the act of driving.
The surprising thing is that the society smiles so gently on the motorist and seems to forgive his convenience. Cities are allowed to become almost uninhabitable because of heavy traffic; towns are made ugly by huge car parks; the countryside is desecrated by road networks; and the mass annual slaughter becomes nothing more than a statistic, to be conveniently forgotten. It is high time a world code were created to reduce this senseless waste of human life. With regard to driving, the laws of some countries are notoriously lax and even the strictest are not strict enough. A code which was universally accepted could only have a dramatically beneficial effect on the accident rate. Here are a few examples of some of the things that might be done. The driving test should be standardized and made for mote difficult than it is; all the drivers should be made to take a test every three YEARS or so; the age at which young people are allowed to drive any vehicle should be raised to at least 21; all vehicles should be put through strict annual tests for safety. Even the smallest amount of alcohol in the blood can impair a person’s driving ability. Present drinking and driving laws (where they exist) should be made much stricter. Maximum and minimum speed limits should be imposed on all roads. Governments should lay down safety specifications for manufacturers, as has been done in the USA. All advertising stressing power and performance should be banned. These measures may sound inordinately harsh. But surely nothing should be considered as too severe if it results in reducing the annual toll of human life. After all, the world is for human beings not for motor-cars. [br] What does the author think of society toward motorists?
选项
A、Society criticizes the motorists severely.
B、Huge car parks are built in the cities and towns.
C、Society overlooks their rude driving.
D、Victims of accidents are nothing.
答案
C
解析
根据第二段前六句。选项A与短文内容不符,很容易排除,选项B和D是本段提到的两个事实,与作者的评论关系不大。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4040671.html
相关试题推荐
Alllivinglanguages______,andEnglishseemstochangemorereadilythansomeo
Fortyyearsagonoonewasconcernedaboutthehealthoftheocean,inspite
Fortyyearsagonoonewasconcernedaboutthehealthoftheocean,inspite
Fortyyearsagonoonewasconcernedaboutthehealthoftheocean,inspite
Inanotherinstitutestudy,35%ofU.S.employeessaidtheyhadhealthcareres
Longtreatmentoftheelderlydrainsfundsfromthehealthneedsofothergroups
Money,timeandhealthconcernsAloomlargelyinthepollofmorethan1,100wom
LivinginthecentralAustraliandeserthasitsproblems,______obtainingwater
Thedegreeofeconomicgrowthisan______ofthelevelofliving.A、indexB、advant
Hishealthdeterioratedrapidlyduetoinsufficientnutritionand______medicalc
随机试题
Onceuponatimeapoorfarmertakingasackofwheattothemilldidnotkno
TheConceptofStyleStylemaybedefinedasthecharacte
【S1】[br]【S6】there--which本题关键是理清句子结构。此句中主句为Chatroomsare“virtual”rooms,后跟了一个表
下列各项中,( )可以抵押。A.农村土地所有权 B.耕地承包经营权 C.宅
加强社会公德建设的主要途径包括()。 A.大力加强社会公德教育 B.深入开展
听表走动的滴答声,会感到时有时无。这种周期性变化的注意现象是()。A.注意
关于国家征收农民集体所有土地补偿的规定,下列说法错误的是:A.征收农民集体土地,
Passage2 Thefoodweeatseemstohave
甲公司为增值税一般纳税人,主要从事货物运输、装卸搬运和仓储服务。2019年9月有
下列关于多级网络计划系统叙述正确的有( )。A.多级网络计划系统由处于不同层级
最新回复
(
0
)