首页
登录
职称英语
An anesthetic is anything that produces a temporary loss of feeling in all o
An anesthetic is anything that produces a temporary loss of feeling in all o
游客
2025-04-16
48
管理
问题
An anesthetic is anything that produces a temporary loss of feeling in all or part of the body. Anesthetics are given to those about to undergo surgery or other painful medical procedures so that they will feel no pain. This also helps the doctors do their job. The patient remains still during the operation.
Imagine the horror of having to go through an operation wide awake, with nothing to stop the pain! This is what faced people before the discovery of modem anesthetics in the nineteenth century. Until then doctors and others had tried to anesthetize patients by every means from drugging them or making them drunk to hitting them on the head. Then in the 1940s two American doctors, Crawford Long and William Morton proved that patients who breathed a certain amount of a gas called ether would remain unconscious, unmoving, and unfeeling for the length of an operation. They would not be subject to agony.
Today medical specialists called anesthesiologists employ gases such as nitrous oxide("laughing gas"), or injected drugs. Sometimes both are administered. These anesthetics keep patients unconscious for the many hours some complex operations require. For major operations, a general anesthetic is usual. The patient is given a gas or drug that is absorbed by the blood, which then circulates it to the nervous system. As the anesthetic numbs the central nervous system, the body of the person undergoing surgery relaxes and ceases to feel.
Some operations, however, require only a local anesthetic. This consists of a drug injected into the area to be operated on, to deaden the local nerves. Only that particular part of the body is affected. If your dentist has ever given you novocaine before pulling or filling a tooth, you have experienced local anesthesia.
A third type of anesthetic is the spinal. An injection of a drug into the spinal cord, which runs along the backbone, completely desensitizes nerves and relaxes muscles in all parts of the body below the point of injection. The patient doesn’t feel anything. He or she is spared severe pain. [br] When a person is given the third type of anesthetic, ______.
选项
A、he will completely lose consciousness
B、he will remain still for a longer time
C、all parts of the body below the point of inject will cease to feel
D、all parts of the body will not feel anything
答案
C
解析
文章指出,这种麻醉剂注射进脊髓,沿着脊髓;能够完全麻痹神经并使全身的肌肉放松。第五段第二句An injection of a drug into the spinal cord,which runs along the backbone,completely desen- sitizes nerves and relaxes muscles in all parts of the body below the point of injection.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4039563.html
相关试题推荐
Ananestheticisanythingthatproducesatemporarylossoffeelinginallo
Ananestheticisanythingthatproducesatemporarylossoffeelinginallo
Ananestheticisanythingthatproducesatemporarylossoffeelinginallo
Ananestheticisanythingthatproducesatemporarylossoffeelinginallo
Anestheticsaresubstances______todeadenpainorproduceaconditioninwhichs
Televisionisoneofthemeans(A)bywhichthesefeelingsarecreatedandconveye
Duringtheconferencethespeakertriedto______hisfeelingsconcerningtheurge
Hefeelsuneasywhenhisfeelingsandbeliefstowardthegroupareinconsistent,
Ofwhathistoricandcontemporaryconcernisitthatthearchitectureprofess
Ofwhathistoricandcontemporaryconcernisitthatthearchitectureprofess
随机试题
Avoideggs.Drink8glassesofwateraday.Eatingcarbswill【C1】______.Nut
Manybigcitiesintheworld_________________________(正面临淡水资源短缺).arefacingt
[originaltext]M:SharonEppersonjoinsusnow,she’sacorrespondentforCNBC,and
WhenLouiseBrownwasbornon25July1978,shekickedoffanera.Thefirst
阅读以下说明和图,回答问题1至问题3,将解答填入对应栏内。[说明]某时装邮购提供
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在行业分析中,运用实地调研法的优势在于()。 A.不太适用于正在进行中的重大
供给学派认为,只有了解上述所得转移的税收效果,我们才能希望设计出一种社会福利制
下列选项中,关于建设工程监理进行投标决策基本原则的说法,错误的是()。A.对
关于依法必须招标工程中标候选人的公示,下列说法中正确的是()。A.评标结果
最新回复
(
0
)