首页
登录
职称英语
Lithography(平版印刷术)is an art process of printing from a plane surface on whic
Lithography(平版印刷术)is an art process of printing from a plane surface on whic
游客
2025-04-15
48
管理
问题
Lithography(平版印刷术)is an art process of printing from a plane surface on which the image to be printed is ink-receptive and the blank area ink-repellent. Lithography is based on the antipathy of oil and water. A drawing is made in reverse on the ground surface of the stone with a crayon or ink that contains soap or grease. The image produced on the stone will accept printing ink and reject water. Once the grease in the ink has penetrated the stone, the drawing is washed off and the stone kept moist. It is then inked with a roller and printed on a lithographic press. As a process, lithography is probably the most unrestricted, allowing a wide range of tones and effects. Several hundred fine prints can be taken from a stone. The medium was employed by many 19th century artists, including Goya, Delacroix, Daumier, Degas, and remains popular with contemporary artists. Among American artists noted for their lithographs are Currier and Ives.
The Currier and Ives firm of lithographers was founded Nathaniel Currier in 1834. James Ives joined the firm as a bookkeeper eighteen years later just after becoming Currier’s brother-in-law, and was made a partner in 1857. The pair showed an uncanny(神秘的)ability to predict what the American public would rush to buy in the way of cheap art, and literally hundreds of thousands of prints from as many as 7,000 individual pictures were turned out and sold from the firm’s shop in lower New York by street vendors and over shop counters throughout the country and even in Europe. Though in the course of time the firm employed some of America’s finest artists, artistic excellence could certainly not be counted among the firm’s real goals.
Nevertheless, some time after it went out of business in 1907, the prints enjoyed new popularity as collectors’ items, the rarer examples fetching thousands of dollars in the 1920’s. [br] According to the passage, what was the particular factor that seemed to make the firm so successful?
选项
A、Its feeling for what the public would buy.
B、Its choice of shop site in lower New York.
C、The fact that it published prints that became collectors’ items.
D、Its ability to identify upcoming great American artists.
答案
A
解析
细节事实题。根据题干关键词make the firm,successful与原文第二段第三句中的uncanny(神秘的)ability对应,进行定位。原文中的predict与选项A中的feeling对应;what…public…buy与选项A重现,也就是“出版社成功的原因就在于他们了解人们会买什么”。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4038591.html
相关试题推荐
ThegeologyoftheEarth’ssurfaceisdominatedbytheparticularproperties
Thelessthesurfaceofthegroundyieldstotheweightofafully-loadedtruck,
Humanevolutionisalengthyprocessofchange______peopleoriginatedfromapeli
Lithography(平版印刷术)isanartprocessofprintingfromaplanesurfaceonwhic
Lithography(平版印刷术)isanartprocessofprintingfromaplanesurfaceonwhic
Lithography(平版印刷术)isanartprocessofprintingfromaplanesurfaceonwhic
Lithography(平版印刷术)isanartprocessofprintingfromaplanesurfaceonwhic
Therefore,AsincetechnicaladvancesinfoodproductionandBprocessingwillper
Printmakingisthegenerictermforanumberofprocesses,ofwhichwoodcut
ThesunheatstheEarth’ssurfaceunevenlycausingdifferencesinairpressu
随机试题
Althoughhewasnotcaughtcheatingontheexam,thefeelingofguilt______over
NBAcentreJasonCollinsrecentlyannouncedhewasgayinacoverstoryfor
Ourguestswillbeguidedtosafetythroughthefire-escape______afire.A、asa
Themomentumisbuildingaheadofnextmonth’sG8summitinScotlandwheret
______withsteamengines,turbineshavemuchhigherefficiency.A、ComparedB、Whi
Doyouknowhowtobegreen?Weallneedahealthyenvironment,butweproduc
下列有关工业总产值与销售产值之间关系的说法中不正确的是( )。A.工业总产值的
特许经营融资招标项目中,()是反映投标人资格能力的关键因素。A、信誉B、融资能
国家法律或国家药品监督管理部门规定某些药品在销售前或者进口时,必须经过指定药品检
最不适合作为队列研究的人群是( )。A.一个地区一定年龄组的全部人口 B.暴
最新回复
(
0
)