首页
登录
职称英语
Some travelers believe carriers intentionally ground half-filled flights to
Some travelers believe carriers intentionally ground half-filled flights to
游客
2025-04-14
42
管理
问题
Some travelers believe carriers intentionally ground half-filled flights to cut cost, only to fill up later planes. Mysterious cancellations just rub people the wrong way. One passenger complained that an American Airlines gate agent told him he didn’t have the foggiest idea why a flight had been cancelled. Wary of lost bags and long waits at check-in and luggage carousels, many passengers try to lug as much carry-on baggage as they can, slowing boarding and increasing the stress on other passengers. Stephanie Mehas, a passenger, said, " Always pack two properly sized carryons," she says, " but many people come banging down the aisle with multiple bags, expecting to jam them all in the overhead bin. " This can be dangerous. Falling carry-on bags annually injure thousands of passengers.
As to the present situation, veteran airline observer Robert Poole contends that legislation and industry promises "are stopgaps". Greater regulation will do nothing to spur innovation, and, he notes, between 1998 and 2010, air travel in America will have expended 40 percent to one billion annual passengers, overwhelming our ready strained infrastructure. Unless the system is expended, he predicts customer service will continue its over-all downward trend. The ultimate solution, says Poole, is to complete the "unfinished revolution" that began in 1978 with government deregulation of airline routes and fares. Poole believes that the antiquated, overly bureaucratic air-traffic-control system could be privatized, following the successful model of Nav Canada, which uses high-tech equipment and modern administrative procedure. Another innovation that has shown great promise abroad is smaller, privately owned airports offering point-to-point service using new fuel-efficient jets. More of these airports will relieve the pressure on the big airports, but put pressure on the carriers to improve. [br] In Poole’s view, which of the following will do for a change?
选项
A、Legislation.
B、Industry commitment.
C、Regulation.
D、Expansion of the present system.
答案
D
解析
细节推断题。根据题干关键词Poole定位到原文尾段。尾段第三句用了条件句来说明the systemis expended的重要性。Robert Poole认为只有在飞行系统上投入资金,才是可行之道。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4037118.html
相关试题推荐
Onereasonpeoplebelievephysician-assistedsuicideshouldbeavailablefor
ManyethnologistsattheturnofcenturybelievedthatNativeAmericanmannersa
JohnDeweybelievedthateductionshouldbeapreparationforlife,thataperso
Allflights______becauseofthestorm,theydecidedtotakethetrain.A、havingc
Susanpreferstohaveherleft______photographedasshebelievesthat’sherbett
Onawarmsunnydaytheriverseems______andbenign,andit’shardtobelieveit
Manyinstructorsbelievethataninformal,relaxedclassroomenvironmentis【
Manyinstructorsbelievethataninformal,relaxedclassroomenvironmentis【
Manyinstructorsbelievethataninformal,relaxedclassroomenvironmentis【
Manyinstructorsbelievethataninformal,relaxedclassroomenvironmentis【
随机试题
[originaltext]Scientistshaveobservedthatplantsthemselvesproducemany
Americansthisyearwillswallow15000tonsofaspirin(阿斯匹林),oneofthesaf
WhenLinHongcametoBritain,hehadtogetusedto(drive)______ontheleft.
[originaltext]W:Thereisalimitofthreebookseachperson,butyoutakefour
双代号时标网络计划中,以波形线表示工作的( )A.时距 B.总时差 C.虚
关于模板分项工程的叙述,错误的是( )。A.侧模板拆除时的混凝土强度应能保证其
A
参与脂肪酸合成的物质有A.丙酰CoA B.乙酰CoA C.CO2 D.
请根据所提供的单据,判断填制《出境货物报检单》各项内容的正误。 ()
甲公司于2×19年1月2日,从乙公司购买一项专利权,甲公司与乙公司协议采用分期付
最新回复
(
0
)