首页
登录
职称英语
As many as one in four U. S. workers may be chronically angry on the job, wi
As many as one in four U. S. workers may be chronically angry on the job, wi
游客
2025-04-14
54
管理
问题
As many as one in four U. S. workers may be chronically angry on the job, with angry employees also more likely to be bored, have low energy and feel "stuck" in their posts, according to a report Tuesday. Employees are most likely to be angered by a boss or supervisor by a fellow employee or by others in the workplace not being productive, by tight deadlines or by heavy workloads, said Donald Gibson, a professor at the Yale School of Management.
" A turbulent economic environment that has produced, on the one hand, productivity and growth and, on the other, wrenching change and uncertainty, has buffeted the workplace," the report said. "While a majority of employees are responding to these conditions with reports of workplace satisfaction there remain a substantial portion who are dissatisfied, even angry, at work," it added. "Most visibly, anger is linked to workplace aggression, which appears to be increasing: We are weekly confronted with stories of workers taking aggressive, even violent, action particularly against supervisors. " The survey found that 25 percent of those contacted said they were at least somewhat angry at work on a continuing basis. Angry employees tend to have less energy and interest in the job, and tend also to be bored, according to Gibson. And angry employees tend to feel "stuck" in the job. The study did not speculate on what percentage of angry workers are likely to resort to violence. It did find that they feel less loyal to an employer. There have been a number of workplace shootings in the United States over the years, most recently rampages in Georgia and Alabama which left 12 dead. [br] What can you infer from the passage?
选项
A、A considerable number of angry workers develop their angel into aggression.
B、The relationship between the worker and the boss is the primary reason for anger at work.
C、Angry workers are more likely to lose their jobs than others as a result.
D、Economic environment might be the root cause for the feeling of anger at work.
答案
D
解析
细节推断题。原文尾段一开头就说道economic environment的改变提升了生产力,但也带来了不稳定因素,接着便指出,大部分的员工能够适应这样的情况,而另一些人就开始不满,可推知,anger的最根本原因是经济环境的改变。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4037114.html
相关试题推荐
TheearlyretirementofexperiencedworkersisseriouslyharmingtheU.S.e
TheearlyretirementofexperiencedworkersisseriouslyharmingtheU.S.e
TheearlyretirementofexperiencedworkersisseriouslyharmingtheU.S.e
Agriculturemust,therefore,______workersandsavingstothenewindustrialized
Theworkerschoseto______theirdissatisfactioninaseriesofstrikes.(复旦大学2011
AsmanyasoneinfourU.S.workersmaybechronicallyangryonthejob,wi
AsmanyasoneinfourU.S.workersmaybechronicallyangryonthejob,wi
AsmanyasoneinfourU.S.workersmaybechronicallyangryonthejob,wi
Thewonderswhichmedicalworkershavealreadybroughtaboutinthediagnos
Thewonderswhichmedicalworkershavealreadybroughtaboutinthediagnos
随机试题
"Whatdoesthemiddlemandobutaddtothepriceofgoodsintheshops?"Suc
WatchingMoviesinEnglishI.OnegreatadvantageofEng
Collegecosts【C1】______quiteabit,dependinguponthetypeofschool【C2】___
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
A.Na B.葡萄糖 C.白蛋白 D.纤维蛋白 E.清蛋白血浆胶体渗透压
关于半刚性类基层.底基层组成材料技术要求,请回答以下问题。(3)硫酸盐含量超过(
A.壳核-外囊出血 B.丘脑-内囊出血 C.脑桥出血 D.小脑出血 E.
社会发展往往面临多种可选择的道路.其中符合历史发展规律的是( ) A.多数人
关于我国金融中介体系的说法,正确的有()。A.从1984年1月1日起,中国人民
女,25岁。3个月前因工作失误受到领导批评,觉得脸上无光,觉得同事看不起她,在背
最新回复
(
0
)