首页
登录
职称英语
The French education system is very different from the English one in its ai
The French education system is very different from the English one in its ai
游客
2025-04-14
48
管理
问题
The French education system is very different from the English one in its aims, its organization and its results. The French child too, the raw material of this education, is unlike the English child and differences in the raw material may well account for differences in the processes employed.
The French child, boy or girl, gives one the impression of being intellectually more precocious than the product of the chillier English climate. This is encouraged by his upbringing among adults, not in a nursery. English parents readily adapt their conversation to the child’s point of view and interest themselves more in his games and childish preoccupation. The English are, as regards national character, younger than the French, or, to put it another way, there is in England no deep division between the life of the child and that of the grown man. The art of talking to children in the kind of language they understand is so much an English art that most of the French children’s favorite books are translations from the English.
French parents on the other hand, do their best to develop the child’s intelligence as rapidly as possible. They have little patience with childish ideas even if they do not go so far as to look upon childhood as an unfortunate but necessary prelude to adult life. Not that they need to force the child, for he usually lends himself willingly to the process, and enjoys the effect of his unexpectedly clever remarks and unusual sayings and of his bright judgment of men and things. It is not without significance that the French mother instead of appealing to the child’s heart by asking him to be good appeals to his reason by asking him to be wise. Reasonableness is looked for early in France, and the age of reason is fixed at seven years. [br] In comparison with French children, English children______.
选项
A、are less intelligent
B、can stand chillier climate
C、receive more care from their parents
D、have shorter childhood
答案
A
解析
细节推断题。根据原文第二段首句being intellectually more precocious than…the chillier Englishclimate和原文尾段首句French parents…do their best to develop the child’s intelligence可以判断出English children没有French children聪明。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4037104.html
相关试题推荐
People’sviewonqualityeducation______fromindividualtoindividual.A、changes
HerwrittenEnglishwaswonderful,andshehada(n)______vocabularyforafreshm
TheChineselanguagediffers______fromtheEnglishlanguagebecauseoftheirdif
EducationalServiceInc.operates70institutesintheUnitedStatesandtheyco
Ourprogramisdifferent______itstressesthetechnicalskillsthatbusinessand
Ahealthysystemofhighereducationoffersmanyrewards:scientificdiscove
TheFrenchwordrenaissancemeansrebirth.Itwasfirstusedin1855bythe
TheFrenchwordrenaissancemeansrebirth.Itwasfirstusedin1855bythe
TheFrenchwordrenaissancemeansrebirth.Itwasfirstusedin1855bythe
AlthoughmanypeoplespeakEnglish,theydon’tpronounceitorspellthewor
随机试题
Thesunrisesintheeastandsetsinthewest,soitseemsasifthesun______
Whichofthefollowingdeterminers(限定词)canbeplacedbeforebothsingularcoun
A------Advance-DeclineTheoryJ------PublicOfferingB------BearMarketK------
左边给定的由相同正方体堆叠而成的立体图形,下列哪一项不可能是其视图? A.如上
从开发商的角度看,房地产开发过程中投入的资源有( )。A.土地 B.劳动力
我国2012年修订的《刑事诉讼法》第187条规定,公诉人、当事人或者辩护人、诉讼
头孢菌素类制成注射用无菌粉末的目的是A.降低介电常数使注射液稳定 B.防止药物
A.Spee曲线 B.咬合曲线 C.补偿曲线 D.曲线 E.横曲线连接下
A.中性粒细胞 B.红细胞 C.NK细胞 D.巨噬细胞 E.嗜碱性粒细胞
2019年1月甲企业以1000万元直接投资乙企业,取得其40%的股权。2020年
最新回复
(
0
)