首页
登录
职称英语
There is no question that the old style of air pollution could kill people.
There is no question that the old style of air pollution could kill people.
游客
2025-04-12
39
管理
问题
There is no question that the old style of air pollution could kill people. In one week following the infamous "peasouper" fog in December 1952, 4,700 people died in London. Most of these people were elderly and already had heart or lung diseases. A series of these killer fogs eventually led to the British Passing the Clean Air Act which restricted the burning of coal.
Fortunately the effect of smog on the lungs is not so dramatic. Scientists have now conducted a number of laboratory experiments in which volunteers are exposed to ozone inside a steel chamber for a few hours. Even at quite low concentrations there is a reversible fall in lung function, an increase in the irritability of the lungs and evidence of airway inflammation(发炎). Although irritable and inflamed lungs are particularly seen in people with asthma(哮喘)and other lung diseases, these effects of ozone also occur in healthy subjects. Similar changes are also seen after exposure to nitrogen dioxide, although there is some disagreement about the concentration at which they occur.
Other studies have found that people living in areas with high levels of pollution have more symptoms and worse hung function than those living in areas with clean air. Groups of children attending school camps show falls in lung function even at quite low concentrations of ozone. There is also a relationship between ozone levels and hospital admissions for asthma, both in North America and Australia. It is suspected that long-term exposure to smog may result in chronic bronchitis(支气管炎)and emphysema(肺气肿), but this has yet to be proven.
Recently an association has been found between the levels of particles in the air and death rates in North American cities. The reason for this association is not understood and as yet there is no evidence this occurs in Australia However, we do know that hazy days are associated with more asthma attacks in children. [br] Which of the following is NOT mentioned as a possible cause of lung diseases?
选项
A、The burning of coal
B、Long-term exposure to smog
C、Exposure to nitrogen dioxide
D、Attending school camps
答案
D
解析
该题要选择不是lung disease的原因的选项。A、B、C三项都可能是导致肺部病的原因。根据文中的“Groups of children attending school camps show falls in lung function even at quite low concentrations of ozone.”可知,这里有助于分析文章的信息来自“even at quite low concentrations of ozone”,而非“Groups of children attending school camps”,即“Groups of children attending school camps”并无实际作用。因此D项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4034371.html
相关试题推荐
Thereisnoquestionthattheoldstyleofairpollutioncouldkillpeople.
Thereisnoquestionthattheoldstyleofairpollutioncouldkillpeople.
Thereisnoquestionthattheoldstyleofairpollutioncouldkillpeople.
_____somequestionsaboutthebookkeeper’shonesty,thecompanyaskedhimtolea
Theprofessorfoundhimselfconstantly_____thequestion:Howcouldanyonedothes
Thequestionofsalaryincreasewill____atthenextgeneralmeeting.A、comeoffB
____scientistshaveobservedincreasedpollutioninthewatersupply.A、LateB、La
OnesillyquestionIsimplycannottolerateis"Howdoyoufeel?"Usuallyt
OnesillyquestionIsimplycannottolerateis"Howdoyoufeel?"Usuallyt
OnesillyquestionIsimplycannottolerateis"Howdoyoufeel?"Usuallyt
随机试题
Atuniversityyouwillhavetowriteoftenandinvariousdifferentformats,
框架一剪力墙结构,是指在框架结构内设置适当抵抗水平剪切力墙体的结构,一般用于(
成人晨尿比密的参考范围是A.1.005~1.015 B.1.025~1.035
引起硅酸盐水泥体积安定性不良的因素是下列中的哪几个? Ⅰ.游离氧化钠Ⅱ.游离
A.母病及子 B.相乘传变 C.子病犯母 D.相侮传变 E.制化传变"见
一件商品,先涨价20%,然后又降价20%,结果现价与原价相等( )。
B[解析]两套图的图形排列顺序相同,由第一套图可知正确答案为B。
郝女士,27岁,2年前已分娩一女婴,希望接受宫内节育器避孕措施,来院咨询,要求健
(2015年真题)根据埃里克森的人类心理一社会发展阶段论,个体在成年中期需要处理
用干混地面砂浆YT20贴600mm×600mm石材楼面,灰缝宽为2mm
最新回复
(
0
)