首页
登录
职称英语
In the simplest terms, a market is the place where seller meets buyer to exc
In the simplest terms, a market is the place where seller meets buyer to exc
游客
2025-04-09
32
管理
问题
In the simplest terms, a market is the place where seller meets buyer to exchange products for money. Traditional markets still function in many parts of the world. Even in the United Sates, during summer months, there are farmers’ markets where direct selling and buying take place between producers and consumers. Most service industries still operate at this market level.
Manufacturing industries and most agricultural enterprises are more distant from the consumer. Their products pass through several hands-truckers, warehouse workers, wholesalers, and retailers before reaching the final consumer.
Products, or commodities are usually divided into two types: consumer and industrial. Consumer goods are those that are sold to final users, the customers. These goods include food, clothing, automobiles, television sets, appliances, and all those things people go to stores to purchase.
Industrial goods are those that are sold to companies or other businesses for use in manufacturing or other purposes. Automobile makers buy many of the parts used to assemble ears. A tire manufacturer buys rubber, synthetic or otherwise, with which to make fires. Eventually these materials will end up in the hands of final users: the owners of the cars. The nature of industrial goods depends on the nature of the goods to be made for final users. The price of industrial goods and raw materials will influence the price of final goods, those that the consumer buys. [br] By saying "Manufacturing industries and most agricultural enterprises are more distant from the cen-surers", the author means____.
选项
A、their products are never sold directly into consumers’ hands
B、they usually build their factories far away from markets
C、they usually need agents to sell and deliver their goods into consumers’ hands
D、they have used trucks to carry their products to consumers’ hands
答案
C
解析
题目问:作者说:“制造业和大部分农业企业远离指责”,是什么意思?文章提到“Their products passthrough several hands-truckers,warehouse workers,wholesalers and retailers before reaching the finalconsumer.”通过这句话可知,作者的这句话的意思是,他们通常需要代理商代理销售,并把商品交付到消费者手中。所以,答案是C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4033040.html
相关试题推荐
Sharesonthestockmarkethave______asaresultofaworldwideeconomicdowntur
Inthesimplestterms,amarketistheplacewheresellermeetsbuyertoexc
Inthesimplestterms,amarketistheplacewheresellermeetsbuyertoexc
Inthesimplestterms,amarketistheplacewheresellermeetsbuyertoexc
Inaperfectlyfreeandopenmarketeconomy,thetypeofemployer—government
Inaperfectlyfreeandopenmarketeconomy,thetypeofemployer—government
Inaperfectlyfreeandopenmarketeconomy,thetypeofemployer—government
Inaperfectlyfreeandopenmarketeconomy,thetypeofemployer—government
Inaperfectlyfreeandopenmarketeconomy,thetypeofemployer—government
Inaperfectlyfreeandopenmarketeconomy,thetypeofemployer—government
随机试题
[img]2016m8s/ct_epekm_epelist_0401_201607[/img][br][originaltext]I’dliketo
Morethan30,000driversandfrontseatpassengersarekilledorseriously
Adiscussionoftheinterrelationbetweenresearchandtheorysuggestsaprecise
[originaltext]W:Isee.Thefirststepissimpleenough,butcouldyougiveus
女性,26岁。4周前感冒,1周后出现全身水肿,尿少来诊。体格检查:血压140/9
白寿彝在《中国通史纲要》中指出:“它对封建主义的打击是前所未有的,它对知识青年摆
湿热痹痛,水肿明显,应选用的药物是()。A.秦艽B.防己C.威灵仙D.木瓜E.
下列关于本公文发文机关署名和成文日期的编排,表述正确的是:() A.成文日
一患者缺失,不松动,无龋。牙槽嵴丰满,铸造支架式义齿,远中支托,三臂卡固位体,舌
德国一位女牙医助理马里翁在一次车祸中受重伤,送到医院后被判定为脑死亡,后来的全面
最新回复
(
0
)