首页
登录
职称英语
Until men invented ways of staying underwater for more than a few minutes, t
Until men invented ways of staying underwater for more than a few minutes, t
游客
2025-04-08
53
管理
问题
Until men invented ways of staying underwater for more than a few minutes, the wonders of the world below the surface of the sea were almost unknown. The main problem, of course, lies in air. How could air be supplied to swimmers below the surface of the sea? Pictures made about 2, 900 years ago in Asia show men swimming under the surface with air bags tied to their bodies. A pipe from the bag carried air into the swimmer’s mourn. But little progress was achieved in the invention of diving devices until about 1490, when the famous Italian painter, Leonardo da Vinci, designed a complete diving suit.
In 1680, an Italian professor invented a large air bag with a glass window to be worn over the diver’s head. To "clean" the air a breathing pipe went from the air bag, through another bag to remove moisture, and then again to the large air bag. The plan did not work, but it gave later inventors the idea of moving air around in diving devices.
In 1819, a German, Augustus Siebe, developed a way of forcing air into the head-covering by a machine operated above the water. Finally, in 1837, he invented the " hard-hat suit" was to be used for nearly a century. It had a metal covering for the head and an air pipe attached to a machine above the water. It also had small openings to remove unwanted air. But mere were two dangers to the diver inside the " hard-hat suit". One was the sudden rise to the surface, caused by a too great supply of air. The other was me crushing of the body, caused by a sudden diving into deep water. The sudden rise to the surface could kill me diver; a sudden dive could force his body up into the helmet, which could also result in death.
Gradually the "hard-hat suit" was improved so mat the diver could be given a constant supply of air. The diver could men move around under me ocean without worrying about the air supply.
During the 1940s diving underwater without a special suit became popular. Instead, divers used a breaming device and a small covering made of rubber and glass over parts of the face. To improve the swimmer’s speed another new invention was used: a piece of rubber shaped like a giant foot, which was attached to each of me diver’s own feet. The manufacture of rubber breathing pipes made it possible for divers to float on the surface of the water, observing the marine life underneam them. A special rubber suit enabled them to stay in cold water for long periods, collecting specimens of animal and vegetable life mat had never been obtained in the past.
The most important advance, however, was the invention of a self-contained underwater breathing apparatus, which is called a " sucba".
Invented by two Frenchmen, Jacques Cousteau and Emile Gagnan, the scuba consists of a mouthpiece joined to one or two tanks of compressed air which are attached to me diver’s back.
The scuba makes it possible for a diver-scientist to work 200 feet underwater or even deeper for several hours. As a result, scientists can now move around freely at great depths, learning about me wonders of the sea. [br] Siebes’ invention was not a perfect one, because
选项
A、too small a supply of air could result in a sudden rise to the surface.
B、a sudden dive into deep water could cause the crushing of the body.
C、the air pipe attached to a machine could be above the surface.
D、both A and B
答案
B
解析
事实细节题。信息定位在文章第三段最后三句。其中提及two dangers。One was the…the otherwas the…,A选项中提及too small supply与文中too great supply意义截然相反。选项B与文章原意相符。由此可知,答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4032560.html
相关试题推荐
A、travelingB、stayingC、wanderingD、recliningD四个选项的意思是:A项traveling“旅游,移动”;B项sta
Hisofficeis_____tothePresident’s;itusuallytakeshimaboutthreeminutest
Hisofficeis_____tothePresident’s;itusuallytakeshimaboutthreeminutest
Untilmeninventedwaysofstayingunderwaterformorethanafewminutes,t
Untilmeninventedwaysofstayingunderwaterformorethanafewminutes,t
Jeanswereinventedalittleoveracenturyagoandarecurrentlytheworld’
Jeanswereinventedalittleoveracenturyagoandarecurrentlytheworld’
Tenminuteslater,thepolicecameand______thecrowd.A、dismayedB、dispersedC、d
Mygrandfathersatbackinhischairforafewminutesto______hisnextmovein
Jeanswereinventedalittleoveracenturyagoandarecurrentlytheworld’
随机试题
Wheredoesthewomanwanttogo?[br][originaltext]W:Excuseme,Iwanttowit
YouareHeadofResearchforaninternationalcarmanufacturer.Youhavetomake
Sometimes,kidshaveextrachallengesmakingfriends,evenifyou’redoing
Theiow-cost’carrierraisedpricesby13%inthefirsthalf.Istheeraof
接入网业务节点类型有()。A.仅支持一种专用接入类型 B.支持多种接入类型,支
ICMPisshortforInternet()MessagePr
无血缘关系的同种器官移植中,急性排斥反应难以避免的主要原因是:()A.H
治疗伤寒和副伤寒的首选药是A.罗红霉素B.红霉素C.头孢呋辛D.氯霉素E.青霉素
血清总胆固醇增高见于()。A.肺心病 B.风心病 C.冠心病 D.心肌炎
转录因子(TF)A.属于反式作用因子 B.都能与TATA盒直接结合 C.T
最新回复
(
0
)