首页
登录
职称英语
The most thoroughly studied intellectuals in the history of the New World ar
The most thoroughly studied intellectuals in the history of the New World ar
游客
2025-04-07
51
管理
问题
The most thoroughly studied intellectuals in the history of the New World are the ministers and political leaders of seventeenth-century New England. According to the standard history of American philosophy, nowhere else in colonial America was "so much important attached to intellectual pursuits". According to many books and articles, New England’s leaders established the basic themes and preoccupations of an unfolding, dominant Puritan tradition in American intellectual life.
To take this approach to the New Englanders normally means to start with the Puritans’ theological innovations and their distinctive ideas about the church—important subjects that we may not neglect. But in keeping with our examination of southern intellectual life, we may consider the original Puritans as carriers of European culture, adjusting to New World circumstances. The New England colonies were the scenes of important episodes in the pursuit of widely understood ideals of civility and virtuosity.
The early settlers of Massachusetts Bay included men of impressive education and influence in England. Besides the ninety or so learned ministers who came to Massachusetts churches in the decade after 1629, there were political leaders like John Winthrop, an educated gentleman, lawyer, and official of the Crown before he journeyed to Boston. There men wrote and published extensively, reaching both New World and Old World audiences, and giving New England an atmosphere of intellectual earnestness.
We should not forget, however, that most New Englanders were less well educated. While few crafts men or farmers, let alone dependents and servants, left literary compositions to be analyzed. Their thinking often had a traditional superstitions quality. A tailor named John Dane, who emigrated in the late 1630s, left an account of his reasons for leaving England that is filled with signs. Sexual confusion, economic frustrations, and religious hope — all name together in a decisive moment when he opened the Bible, told his father the first line he saw would settle his fate, and read the magical words: "come out from among them, touch no unclean thing, and I will be your God and you shall be my people." One wonders what Dane thought of the careful sermons explaining the Bible that he heard in puritan churched.
Meanwhile, many settles had slighter religious commitments than Dane’s, as one clergyman learned in confronting folk along the coast who mocked that they had not come to the New World for religion. "Our main end was to catch fish." [br] The story of John Dane shows that less well-educated New Englanders were often______.
选项
A、influenced by superstitions
B、troubled with religious beliefs
C、puzzled by church sermons
D、frustrated with family earnings
答案
A
解析
本题可参照文章第4段。第4段前面部分的内容指出,未受到良好教育的新英格兰人的思想往往带有传统的宗教迷信色彩。接着,后半部分举出约翰·丹奈的例子。约翰-丹奈因为受到宗教感召而移民新大陆。因此A项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4030405.html
相关试题推荐
ThemostthoroughlystudiedintellectualsinthehistoryoftheNewWorldar
ThemostthoroughlystudiedintellectualsinthehistoryoftheNewWorldar
Ahistoryoflongandeffortlesssuccesscanbeadreadfulhandicap,but,if
Ahistoryoflongandeffortlesssuccesscanbeadreadfulhandicap,but,if
Ahistoryoflongandeffortlesssuccesscanbeadreadfulhandicap,but,if
Traditionally,thestudyofhistoryhashadfixedboundariesandfocalpoint
Traditionally,thestudyofhistoryhashadfixedboundariesandfocalpoint
Traditionally,thestudyofhistoryhashadfixedboundariesandfocalpoint
Historywasbeingcataloguedhere,themissedopportunities,blunders,andoutri
【T1】Nearlyeverysocietyinhumanhistoryhasconsidereditsownlanguagefi
随机试题
Nowastothematteroflying.Youwanttobeverycarefulaboutlying;other
A.markingB.sinceC.nuisanceD.arriveE.profoundF.signsG.explos
TheRoleoftheOceaninControllingClimateP1:Computermodelsareoneofthe
[originaltext]M:Iforgottobringmypencilandpapertotakenoteswithincl
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
下列不符合马克思主义政党理论的说法有()。A.政党是超阶级的政治团体 B.阶级
远洋运输的优点是()。A.航道天然 B.运量大 C.运费低 D.较安全
乙公司2×21年有关持有待售非流动资产资料如下: (1)2×21年8月6日
关于阀门的说法,不正确的是()。A.阀门进场前应进行强度和严密性试验 B
在网络计划中,工作N最早完成时间为第17天,持续时间为5天。该工作有三项紧后工作
最新回复
(
0
)