首页
登录
职称英语
American culture has not been immune to cultural influences from outside. Th
American culture has not been immune to cultural influences from outside. Th
游客
2025-04-07
54
管理
问题
American culture has not been immune to cultural influences from outside. The idea of democracy came from the ancient Greeks; the Industrial Revolution started in England; jazz and rock music preserve African rhythms — to pick a few examples. Indeed, many of the things we think of as " 100 percent American" came from other cultures.
Still, most of the changes in American culture over the last century have come from within, as the result of inventions and discoveries. And change has been dramatic. One hundred years ago the United States was largely a nation of farmers. Many of the things we take for granted today — a high school education, for example, or indoor plumbing — were luxuries then. The moon was a light for lovers, not a site for scientific exploration; genetic engineering(基因工程)was not even a subject for science fiction, much less for laboratory research and corporate investments. The decades following the Second World War, in particular, were characterized by spectacular scientific and technological advances, national self-confidence, optimism, and(for many Americans)prosperity. The American economy was the strongest in the world: more goods were produced and sold, more people were working, and the standard of living was higher than ever before. Polls(民意调查)taken in the 1950’s and 1960’s show that the average American was preoccupied with the questions "will I make a good living?" "Will I be successful?" and "Will I raise successful, happy children?" Success was defined in terms of maintaining a stable family and "keeping up with the Jones". Most Americans believed that if they played by the rules — if they work hard and did what was expected, if they sacrificed their own needs to those of their family and their employer — they would be rewarded with an ever-increasing standard of living, a devoted spouse, and decent children. An expensive car, a suburban home, and children in college were tangible(可触知的)signs that hard work and self-sacrifice paid off. [br] In the 1950 ’s and 1960’s Americans were convinced that______.
选项
A、they would succeed sooner or later
B、they would have everything the Jones had
C、they would become successful if they worked hard
D、their children would go to college
答案
C
解析
细节推断题。根据题干关键词In the 1950’s and 1960’s定位到原文尾段第八句。原句提到1950’s和1960’s美国人认为只要自己努力工作,只要自己为家庭和雇主作出奉献,他们就会得到回报,如生活水平不断提高,找到心爱的人,培养出有出息的孩子等,即他们会获得成功的。选项A、B、D说得过于绝对。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4030005.html
相关试题推荐
Whatevertheirchosenmethod,Americansbathezealously.Astudyconductedf
Whatevertheirchosenmethod,Americansbathezealously.Astudyconductedf
Whatevertheirchosenmethod,Americansbathezealously.Astudyconductedf
WhydosomanyAmericansdistrustwhattheyreadintheirnewspapers?TheAm
WhydosomanyAmericansdistrustwhattheyreadintheirnewspapers?TheAm
WildBillDonovanwouldhavelovedtheInternet.TheAmericanspymasterwho
WildBillDonovanwouldhavelovedtheInternet.TheAmericanspymasterwho
Thirty-onemillionAmericansareover60yearsofage,andtwenty-ninemilli
Thirty-onemillionAmericansareover60yearsofage,andtwenty-ninemilli
Thirty-onemillionAmericansareover60yearsofage,andtwenty-ninemilli
随机试题
asleep本题空格处是说在孩子们入睡后他们就讨论白天的一些事。asleep意为“睡着的,睡熟的”。
Areyouawarethatyouactuallypossesssixsenses?Thesixthisamuscularse
[originaltext]Mr.Green:Whileyou’rehere,Iwishyou’dhavealooka-roundt
Somepeoplethinktherailwaysaredeadformanyreasonsexceptthat______.[b
Itissoeasytoearnrewards!Awiderangeofpartnerswhereveryougo!
[originaltext]W:I’veworkedininternationaltradeallmylife.Myfatherdid
企业购进药品要做到票、账、货相符,购进票据和记录应保存至超过有效期1年,但不得少
假定框架梁柱节点核心区的剪力设计值Vj=1300kN,箍筋采用HRB335级钢筋
一个模型做22笔交易,盈利10比,共盈利50万元;其余交易均亏损,共亏损10万元
下列关于土地增值税扣除项目的规定,表述正确的有()。A.纳税人转让旧房及建筑物
最新回复
(
0
)