首页
登录
职称英语
As students return to school this fall, parents will again worry about new i
As students return to school this fall, parents will again worry about new i
游客
2025-04-06
49
管理
问题
As students return to school this fall, parents will again worry about new illnesses as kids come into contact with flu germs. There are other risks they should worry about — illnesses caused by the common bugs and rodents found in school buildings. Perhaps the even more dangerous pests however are those individuals who prevent school administrators from swiftly addressing these problems.
Anti-chemical activists have pushed, and nearly 20 states and local governments have passed, laws to eliminate or drastically reduce the use of pesticides in schools. Yet pesticides are used to control roaches, mice, rats, mosquitoes and other pests. The public health implications of allowing these things to get out of control should be obvious: increased allergies and illnesses related to insect and rodent bites.
Some states have passed a seemingly more reasonable policy that demands that school administrators provide notification 48 to 72 hours before using pesticides. But such laws allow problems to escalate during wailing periods when an urgent response is warranted. Notification paperwork burdens also consume limited financial resources. Journalist Steve Milloy reported that the notification law of Maryland costs the state’s schools $32, 000 annually.
Parents should fear these laws and the pests they harbor more than the pesticides. Environmental Protection Agency(EPA)pesticide standards are so exceedingly cautious that the risks are tiny when the product is used according to label directions. An analysis done by the University of Texas found that the EPA’s risk estimates overstate pesticide exposure damage at a level hundreds of thousands of times greater than the risk of actual exposure.
Meanwhile, many of the pests in schools pose serious risks. Allergies and asthma are a particular concern. According to one study published in Environmental Health Perspectives: " Allergens associated with dust mites and cockroaches are probably important in both onset and worsening of asthma symptoms for children who are chronically exposed to these agents. "
Cockroach allergies are particularly problematic. Children who suffered from this type of allergy missed more days of school and lost more sleep than children suffering from other allergies.
Prudent use of chemicals — not reduced pesticide use — can be a big part of the solution. A study in the Journal of Allergies and Clinical Immunology showed that use of chemical baits and regular cleaning can reduce indoor cockroach allergens to levels below that which causes allergies.
If people are truly concerned about public health in schools, it’s time to start looking at priorities. Rather than liberate the pests, they should liberate the schools from silly government regulations and dangerous vermin. [br] What is the main idea of the passage?
选项
A、New chemicals should be developed to control pests.
B、Pesticides should be used frequently to control pests.
C、Some policies have ruined the efforts to control pests.
D、Schools have ignored the need to control pests.
答案
C
解析
主旨题。原文首段提出害虫的问题,第二段是介绍有关方面制定的关于杀虫剂的使用问题的法律。接着就是这些法律带来的负面影响,尤其是对于学校孩子们健康的不良影响。大部分的篇幅都是用来讨论关于使用杀虫剂的法律所造成的不良后果。选项A是个无中生有的选项;选项B太过绝对,作者只是说在有必要使用杀虫剂时就应该果断迅速地处理;选项D太片面,过于狭窄。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4029642.html
相关试题推荐
Mymother’sparentscamefromHungary,butmygrandfathercouldtracehisor
Mymother’sparentscamefromHungary,butmygrandfathercouldtracehisor
Thestudentstakea_____testinMarch,andthemainexamisJuly.A、previousB、pr
Dianamadealotofefforttopersuadeherparentsinto____tohergoingtotheU
Homeschoolingappearstobeagreatsuccessformiddle-classandwealthyfa
Homeschoolingappearstobeagreatsuccessformiddle-classandwealthyfa
Homeschoolingappearstobeagreatsuccessformiddle-classandwealthyfa
Studentswhogetveryhighmarkswillbe_____fromthefinalexamination.A、expell
Thereisnostudentsintheclasslikesthemistress,whoisusedtobeing_____of
Ihearmanyparentscomplainingthattheirteenagechildrenarerebelling.I
随机试题
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountries
WhichofthefollowingisNOTmentioned?[br][originaltext]Now,comedisc
WhichofthefollowingwritersisthegreatestEnglishcriticalrealistnovelist
设A为3阶矩阵,将A的第2行加到第1行得B,再将B的第1列的-1倍加到第2列得C
请回答公路安全护栏的相关问题。 (22)公路安全护栏的防护等级最高级别为(
幼儿期特点应除外()A.自1岁至满3周岁之前为幼儿期 B.饮食已从乳汁转换
在货币市场工具中,下列关于回购的表述,正确的是( )。A.回购是指在出售证券时与
一位父亲对大学毕业刚走上工作岗位的儿子说:“世界上只有没出息的人.没有没出息的工
通过电感线圈的电压不能突变。
下列属于根据断层走向与岩层走向的关系划分的类型的是()。A.正断层 B.逆断层
最新回复
(
0
)