首页
登录
职称英语
The word hospice is hundreds of years old. It comes to us from the time call
The word hospice is hundreds of years old. It comes to us from the time call
游客
2025-04-06
41
管理
问题
The word hospice is hundreds of years old. It comes to us from the time called the Middle Ages in Europe. Religious groups then provided hospice as a place where traveler could stay. Sometimes the groups also offered a place for the sick and the dying. Today the word hospice means more than a place. It means a way of caring for the dying. In the modern sense of the word, it means that, if possible, dying people can receive care at home during their last days; and the health-care workers do not try to lengthen the lives of the dying with modern medical equipment. Instead, care-givers make every effort to control or stop the patient’s pain. It also means that patients get help for their emotional needs in addition to their physical needs.
A British woman Cicely Saunders was the first major activist for hospice care in modern times. Cicely Saunders worked as a nurse in a hospital right after World War II , where she met a man who was dying of cancer. Together they found ideas about the best possible treatment for people who would never get well again. They talked about treatments that would permit patients to discuss their feelings and to take part in activities meaningful to them. They planned a system that would allow dying people to be surrounded by the people and things they loved most. The dying man gave Cicely Saunders enough money to study to become a doctor. By 1967 Dr. Saunders had organized and opened St. Christopher’s Hospice in London.
In 1974, after the America’s first hospice started in New Haven, others followed suit in cities throughout the country. Organizers had a difficult job. They had to teach the public about the idea of hospice. They had to get money from companies, religious groups and citizens. And they had to negotiate with local govermments to use public money to care for the dying. Thanks to their unyielding determination and painstaking efforts, hospice has grown in America. Dr. Jo Magno, the President of the National Hospice Organization, said that working with the dying occasionally made her sad. Yet she remembers the words of Dr. Cicely Saunders— "We can not add days to life, but we can add life to days. " [br] Which is a correct statement about the early American hospice?
选项
A、It was an immediate success as a result of the effort by Dr. Cicely.
B、It was probably not easy to persuade companies to provide financial support.
C、Many people readily accepted the new idea.
D、Local governments forbade what they did.
答案
B
解析
信息推断题。信息定位在文章最后一段。段中“organizers had a difficult job”可知,组织者遇到了一系列的困难。由此可知,选项A中提及的immediate success与文中意义不符。文中提及“they had to teach the public about the idea of hospice”,可知公众对终极关怀的理念是不甚理解的,选项C与此信息不符;由“they had to negotiate with the local government to use public money to carefor the dying”可知,当地政府并不是禁止(forbid)该机构,而是不情愿拨公款支持,选项D亦不正确。文中“they had to get money from companies”可知组织者们不得不费力从企业那里获得钱款,与选项B内容一致,故答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4029053.html
相关试题推荐
Thewordhospiceishundredsofyearsold.Itcomestousfromthetimecall
Thewordhospiceishundredsofyearsold.Itcomestousfromthetimecall
Thewordhospiceishundredsofyearsold.Itcomestousfromthetimecall
Thewordhospiceishundredsofyearsold.Itcomestousfromthetimecall
Allthepeopleinthestadiumcheeredupwhentheysawhundredsofcolorfulball
Hereisagreatironyof21stcenturyglobalhealth:whilemanyhundredsof
Hereisagreatironyof21stcenturyglobalhealth:whilemanyhundredsof
Hereisagreatironyof21stcenturyglobalhealth:whilemanyhundredsof
Hereisagreatironyof21stcenturyglobalhealth:whilemanyhundredsof
Thesepollutantscanbe______hundredsandeventhousandsofkilometersbylarg
随机试题
Little______atthattimethatthecourseofmylifewasabouttochange.A、didI
A是一个由5个不相同的正整数组成的集合,B是一个由4个不相同的正整数组成的集合,并且B是A的子集。问A、B的下面哪一个是不可能相同的?A、medianB、av
我国旅游景区中的地质公园的行政主管部门归属()。A.国家旅游局 B.国土资
自实施思想品德新课程教学后,某教师为考查学生的学习情况进行了测试,以下是测试的试
当坝体填筑高程超过围堰顶高程时,坝体临时度汛洪水标准应根据( )决定。 A、
某企业拟进行一项存在一定风险的完整工业项目投资,有甲、乙两个方案可供选择。甲方案
关于肛门坐浴作用的描述错误的是A、促进炎症吸收 B、缓解肛门括约肌痉挛 C、
在未来信息化战争中,构筑电磁空间安全防御体系成为各国军队建设的重要内容,夺取电
案例二: 一般资料:求助者,女性,27岁,本科学历,公司职员。 案例
一次同学聚会,几个学社会工作专业的年轻人抱怨起了现在的工作。小林说自己的苦恼来自
最新回复
(
0
)