首页
登录
职称英语
When the press release arrived in our inboxes, we knew what would happen nex
When the press release arrived in our inboxes, we knew what would happen nex
游客
2025-04-06
39
管理
问题
When the press release arrived in our inboxes, we knew what would happen next. A Nobel laureate had stated that antioxidant supplements "may have caused more cancers than they have prevented. "
Even the most fad-friendly sections of the UK media were bound to cover the story.
In reality, Professor James Watson was only restating what we at Cancer Research UK have been pointing out for years. Large studies have repeatedly shown that, with the possible exception of vitamin D, antioxidant supplements have negligible positive effect on healthy people, at least in terms of important things such as preventing people getting cancer or dying prematurely. And some supplements—notably vitamins A, E and beta-carotene—even seem to slightly raise the risk of disease and early death.
It’s a topic we at Cancer Research UK come back to again and again on our science blog and on our social media pages. But huge swatches of the public remain convinced that "antioxidant" is a byword for "healthy. "
What’s so interesting about the antioxidant myth is its wider cultural and social dimension. Why is this perception so hard to shift? And is there anything we can do about it?
One possible reason for our firm attitudes is the widespread use of the word "antioxidants" in adverts proclaiming the health benefits of various foods and drinks. This isn’t for want of regulation, and the Advertising Standards Authority have repeatedly upheld complaints about adverts that make unsupported claims about antioxidants’benefits.
But the much weaker claim that a product merely " contains high levels of antioxidants" leaves health claims implicit, and keeps regulators at bay. A brand of "super-broccoli"—launched with much a public spectacle in late 2011—was bred to contain high levels of a chemical that ultimately, according to the product’s website, "boosts our body’s Antioxidant Enzyme levels. " So good it’s capitalized.
So the relentless drip-drip of health product advertising—particularly against a background of continual reports of Britain’s ill-health—makes our trenchant hold on the antioxidants myth all the more understandable. We need this stuff, we’re told.
But there’s probably a deeper reason for our collective refusal to swallow the bitter pill of scientific evidence. The actual, proven things that can reduce our risks of cancer, heart disease, diabetes—and all the other chronic nasties that come with an ageing population— are somewhat more uninteresting. Don’t smoke. Stay in shape. Eat a balanced diet. Limit alcohol intake. Keep active. This is hard work.
And as the resolution-filled new year kicks in, the exciting prospect of a healthier life is replaced by the realization that being healthy is a long-term project. Popping a pill instead of going to the gym is a tempting prospect for many of us. Confirmatory bias is a powerful thing.
But the UK population is ageing, and likely to place a greater burden on the NHS in future. We owe it to ourselves, and those will be paying for our care, to make sure we’re as healthy as possible for as long as possible. Putting our faith in a word, and a pill— however comforting it may sound—to do this for us is a mirage and a fallacy. Antioxidants do not prolong our lives nor prevent cancer, despite what we want to believe. [br] What does the author say that leads to people’s strong belief in antioxidants?
选项
A、The lack of regulation.
B、The widespread insemination of medical knowledge.
C、The "super-broccoli" story.
D、The overwhelming health product commercials.
答案
D
解析
作者说是什么导致人们对抗氧化剂有很强的信念?无法抗拒的保健产品广告。根据第四段最后一句,公众当中有大部分人依然深信,抗氧化剂是健康的代名词。又根据第六段第一句,我们坚信抗氧化剂,一个可能的原因是广告中广泛使用“抗氧化剂”一词,公开赞扬各种食品和饮品在保健方面的益处。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4028995.html
相关试题推荐
Youseethelightning______ithappens,butyouhearthethunderlater.A、theinst
Itdidn’thappenovernight.Theproblemofpollutedairhasbeenfesteringf
Itdidn’thappenovernight.Theproblemofpollutedairhasbeenfesteringf
Whenthepressreleasearrivedinourinboxes,weknewwhatwouldhappennex
Itdidn’thappenovernight.Theproblemofpollutedairhasbeenfesteringf
Itdidn’thappenovernight.Theproblemofpollutedairhasbeenfesteringf
Itdidn’thappenovernight.Theproblemofpollutedairhasbeenfesteringf
Itdidn’thappenovernight.Theproblemofpollutedairhasbeenfesteringf
Whenhearrived,hefound______theagedandthesickathome.A、nonebutB、noneo
Thepolice______toemergenciesinjustafewminuteswhentheaccidenthappened.
随机试题
Whenthesunstartedtoset,Jimheadedforhome.Hehadhuntedlongenough
ReadthearticlebelowaboutCommonStockandPreferredStockandthequestions.
Mybosssaidthathewasbadly______needofmyassistance.A、atB、inC、forD、wi
Asummaryofthephysicalandchemicalnatureoflifemustbegin;notonthe
下列属于常见语义角色的是()A.施事 B.主语 C.宾语 D.介词短语
下列有关砌筑砂浆性质的叙述中,哪一项不正确?( )A.新拌砂浆的流动性用稠度表
(2020年真题)下列资产选项中,在设立公司时可以用作出资的资产有( )。A.
工厂组织工人参加技能培训,参加车工培训的有17人,参加钳工培训的有16人,参加铸
(2016年11月)核定企业定员的基本方法不包括( )。A.按设备定员 B
胶囊中的色素可引起固定性药疹,说明药源性疾病的药物因素是A.药物的使用 B.生
最新回复
(
0
)