首页
登录
职称英语
Statins are a class of drugs that work to decrease the level of cholesterol
Statins are a class of drugs that work to decrease the level of cholesterol
游客
2025-04-03
32
管理
问题
Statins are a class of drugs that work to decrease the level of cholesterol in the blood. They are able to perform this function by effectively blocking the cholesterol -producing enzyme in the liver. In recent years, statins have increased in utility and popularity. Although a certain amount of cholesterol is imperative for the human body to function, an elevated level can cause a precarious situation in the body. Cholesterol affixes itself to arteries, lining them and inhibiting blood flow. Since less blood can travel through those encumbered arteries, the blood flow to the heart is adversely affected. Scientists have found that the walls of arteries in the body can become inflamed from this plaque buildup. In many instances, the end result of this decreased blood supply and inflammation is a heart attack — sometimes a fatal one. In other, cases the blood supply to the brain is compromised by file plaque, often causing a stroke. Decreased blood flow to the legs can cause leg palms or cramps. In short, arterial plaque buildup is never a healthy situation.
Statins diminish the amount of cholesterol generated by the b body. Although the drugs are not always able to reduce the amount of plaque that may already be clogging arteries, they can slow the production of new plaque. The drugs are also able to stabilize the plaques that are already present and make them less likely to cause problems in the body. Lowered cholesterol does not guarantee that a heart attack won’t occur, but statin use will lower the risk for most patients. Not everyone who has a heart attack has high cholesterol levels, but most do have plaque formations on their arteries. It should be noted that the plaque is not always formed by high levels of cholesterol in the blood. Statins are generally prescribed by doctors for people with elevated cholesterol levels. As the mean weight of the American population has risen, so has the number of individuals with high cholesterol. Millions of men and women in this country are prescribed statins in an effort to decrease the amount of cholesterol in their blood. Remarkably, these effects eau be seen in as little as two weeks after beginning a statin regime. [br] The author organizes the passage by______.
选项
A、enumerating reasons why statins are useful drugs
B、debating the importance of statins
C、criticizing the American public’s diet and health
D、outlining ways to reduce cholesterol in the blood
答案
B
解析
我们可以看到作者是通过论述他汀类药物的重要性来行文的,答案选B。A“列举原因表明为什么他汀类药物是有效的”,但是文章并没有通篇都是介绍它的好处,第一段基本是介绍了它的工作原理,第二段讲了它的用处和不能起作用的地方,A不符合文章结构;C“批评美国公众的饮食和健康”,与文章不符;D“概括减少血液中胆同醇的方法”,文章主要讲的就是statin而不是在研究如何减少胆固醇,所以此项排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4024884.html
相关试题推荐
Statinsareaclassofdrugsthatworktodecreasethelevelofcholesterol
Statinsareaclassofdrugsthatworktodecreasethelevelofcholesterol
Statinsareaclassofdrugsthatworktodecreasethelevelofcholesterol
Statinsareaclassofdrugsthatworktodecreasethelevelofcholesterol
Statinsareaclassofdrugsthatworktodecreasethelevelofcholesterol
Statinsareaclassofdrugsthatworktodecreasethelevelofcholesterol
Statinsareaclassofdrugsthatworktodecreasethelevelofcholesterol
ThereisasaleatHamfridge’snextweekwith______inalldepartments.A、decrease
Concernedpeoplewantto______theriskofdevelopingcancer.A、takeB、decreaseC、
I’mworriedaboutwashingthatshirtincaseit________.A、decreasesB、contracts
随机试题
December25thisChristmasDay.ManyAmericansarebusywithChristmasandt
InterpretthefollowingpassagesfromEnglishintoChinese.Startinterpretin
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayent
ThehomelessmakeupagrowingpercentageofAmerica’spopulation.【C1】______
[originaltext]M:Hello.Ineedtotalkwithsomeoneaboutmydriver’slicense.
政府投资的公共基础设施建设项目,业主在项目设计准备与审定决策阶段的工作内容有(
对于医源性感染污染的途径,哪项是错误的A.交叉感染 B.空气 C.药品 D
建设工程质量的特性中,“在规定的时间和规定的条件下完成规定功能的能力”是指工程的
关于排列图的说法,正确的有()。A.排列图左边的纵坐标表示影响因素发生的频
根据《标准施工招标文件》,在合同约定的期限内,承包人应提交给监理人的工程质量保证
最新回复
(
0
)