首页
登录
职称英语
In a society where all aspects of our lives are dictated by scientific advan
In a society where all aspects of our lives are dictated by scientific advan
游客
2025-04-03
53
管理
问题
In a society where all aspects of our lives are dictated by scientific advances in technology, science is the essence of our existence. Without the vast advances made by chemists, physicists, biologist, geologist, and other diligent scientists, our standards of living would decline, our flourishing, wealthy nation might come to an economic depression, and our people would suffer from disease that could not be cured. As a society we ignorantly take advantage of the amenities provided by science, yet our lives would be altered interminably without them.
Health care, one of the aspects of our society that separates us from our archaic ancestors, is founded exclusively on scientific discoveries and advances. Without the vaccines created by doctors, disease such as polio, measles, hepatitis, and the flu would pose a threat to our citizens, for although some of these disease may not be deadly, their side effects can be a vast detriment to an individual affected with the disease.
In addition, science has developed perhaps the most awe-inspiring, vital invention in the history of the world, the computer. Without the presence of this machine, our world could exist, but the conveniences brought into life by the computer are unparalleled.
Despite the greatness of present-day innovators and scientists and their revelations, it is requisite to examine the amenities of science that our culture so blatantly disregards. For instance, the light bulb, electricity, the telephone, running water, and the automobile are present-day staples of our society; however, they were not present until scientists discovered them.
Because of the contribution of scientist, our world is ever metamorphosing, and this metamorphosis economically and personally comprise our society, whether our society is cognizant of this or not. [br] The author seems to be unhappy about______.
选项
A、people’s ignorance of their culture
B、people’s ignoring the amenities of science
C、people’s making no contributions to society
D、people’s misunderstanding of scientific advance
答案
B
解析
本题是细节题。从第四段的“Despite the greatness of present—day innovators and…amenities of science that our culture so blatantly disregards.”可知,人们忽视科学的便利设施,作者对此表示不满,由此可知B正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4024590.html
相关试题推荐
Languagehasalwaysbeen—asthephrasegoes—themirrortosociety.Englishis
Exceptonofficial______suchasformalreceptions,Americansocietyhasacerta
Weneedallinformation______totheeconomicaspectsofthatcompany’sactivitie
Oneofthemostdifficultaspectsofdecidingwhethercurrentclimaticevent
Itisoftenmoredifficult______thantogetfinancialsupportforscientificres
Inasocietywhereallaspectsofourlivesaredictatedbyscientificadvan
Inasocietywhereallaspectsofourlivesaredictatedbyscientificadvan
Inasocietywhereallaspectsofourlivesaredictatedbyscientificadvan
Languagebelongstoeachmemberofthesociety,tothecleaner______totheprofe
Canelectricitycausecancer?Inasocietythatliterallyrunsonelectricp
随机试题
BernardJacksonisafreemantoday,buthehasmanybittermemories.Jackson
[originaltext]M:HiJane,pleasecomeinandtakeaseat.W:Well,youwouldli
[originaltext][23]Watchingmoviesisagoodwaytoimproveyourlistening.
KansasandIowa,richinwindresources,canprovidemoreelectricitythanother
ButasweAmericansusetheword,"friend"canbeappliedtowiderangeofre
甲单位为一家省级事业单位,按其所在省财政厅要求,执行中央级事业单位部门预算管理、
桑代克的尝试一错误理论中提到,尝试一错误学习的基本规律包括效果率、()
当出现下列()情况时,投资者应进行买入套期保值。A.计划买入债券,担心利率
已知同第6题。 电流速断保护动作电流为()。(定时限保护) A.57A
建设工程项目管理规划是指导项目管理工作的()文件。A.操作性 B.实施性
最新回复
(
0
)