首页
登录
职称英语
Electronic mail has been in widespread use for more than a decade, simplifyi
Electronic mail has been in widespread use for more than a decade, simplifyi
游客
2025-04-02
37
管理
问题
Electronic mail has been in widespread use for more than a decade, simplifying the flow of ideas, connecting people from distant offices and eliminating the need for meetings, but E-mail should be carefully managed to avoid unclear and inappropriate communication. As time goes on, and more people surf the Net, the amount of unsolicited e-mail grows. Some folks reasonably assume that cyberspace mirrors many aspects of other forms of communications. It would seem that since telemarketing and direct mail are successfully used as marketing techniques for many businesses, it should follow that direct e-mail, or unsolicited e-mail, should also work. This topic is hotly debated between experienced Internet users and newcomers.
Unlike receiving promotional materials through the mail or over the phone, e-mail does carry a cost to the recipient. "Bandwidth" is used every time an e-mail message is sent and places a load on existing resources. The process of sending unsolicited e-mail to large, untargeted lists, or through mailing list discussion groups or Usenet newsgroups, is known as "spamming". Spamming wastes bandwidth. Imagine if it became common practice for businesses to market this way. Not only would it be annoying for many, the load on the system would translate to higher access fees. Unlike regular mail where the sender pays the cost of delivering the mail, e-mail is cheap to send, and in some cases, expensive to receive.
Many businesses responsibly market by e-mail, for example, by inviting existing customers or website visitors to receive future e-mail announcements. Some of the free e-mail services are advertiser supported and hence using e-mail marketing in an up front acceptable manner. Hopefully, this will be the norm, rendering the inconvenience of spam a thing of the past. [br] The general use of the term "spare" in this text refers to______.
选项
A、any unwanted e-mail
B、any untargeted e-mail
C、any unsolicited e-mail
D、any targeted e-mail
答案
C
解析
本题可参照原文的“The process of sending unsolicited e—mail to large,untargeted lists,or through mailing list discussion groups or Usenet newsgroups,is known as‘spamming’.”A项的unwanted与unsolicited含义不符;B项的untargeted应修饰lists;D项的targeted违背原文。因此正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4023338.html
相关试题推荐
"Ihavegreatconfidencethatbytheendofthedecadewe’llknowinvastde
Electronicmailhasbeeninwidespreaduseformorethanadecade,simplifyi
Electronicmailhasbeeninwidespreaduseformorethanadecade,simplifyi
"Ihavegreatconfidencethatbytheendofthedecadewe’llknowinvastde
"Ihavegreatconfidencethatbytheendofthedecadewe’llknowinvastde
Bythefirstdecadeofthe21stcentury,internationalcommercialairtrafficis
The______ofelectroniccomputershasopenedupnewwaysofdataanalysisforthe
Decadesofresearchhaveshownthatknowledgeandunderstandingcannotberi
Decadesofresearchhaveshownthatknowledgeandunderstandingcannotberi
Decadesofresearchhaveshownthatknowledgeandunderstandingcannotberi
随机试题
Therearefivebasicfunctionsofanewspaper:toinform,tocomment,tope
WhichofthefollowingsentencesdoesNOTcontainsubjunctivemood?A、Heavenhelp
Tinypiecesofgoldcouldbeusedinthefightagainstcancer,newresearchh
[originaltext]Moreoftenthannot,I’vebeenaskedbymystudentsthisques
Thecrisishas【C1】______questionsaboutthelargeoilcompaniesandwin
AA。观察元素种类,各图中分别包含黑圆、白圆、网状圆三种元素,A项正确。
()是一个国家、经济或者组织所能够开发和利用的,用来提供产品和服务、创造价值或
招标人应当自收到评标报告后之日起()d内公示中标候选人,公示期不得少于()d
男,14岁。右大腿深部巨大血管瘤,术后情况良好,伤口一期愈合。拆线后下床活动5分
急性细菌性痢疾病变最显著的部位是A.回肠末端 B.整个结肠 C.升结肠 D
最新回复
(
0
)