首页
登录
职称英语
There is an immense and justified pride in what our colleges have done. At th
There is an immense and justified pride in what our colleges have done. At th
游客
2025-03-30
40
管理
问题
There is an immense and justified pride in what our colleges have done. At the same time there is a growing uneasiness about their product. The young men and women who carry away our degrees are a very attractive lot — in looks, in bodily fitness, in kindliness, energy, courage, and buoyancy.【R1】______That too is in some ways admirable; for in spite of President Lowell’s remark that the university should be a repository of great learning, since the freshmen always bring a stock with them and the seniors take little away, the fact is that our graduates have every chance to be well informed, and usually are so.【R2】______When it becomes articulate, it takes the form of wishes that these attractive young products of ours had more intellectual depth and force, more freedom from trouble and worry in dealing with the different ideas, more of the firm, clear, quiet thoughtfulness that is a very potent and needed guard against fraudulence and deception which exist around them and keep harassing them constantly.【R3】______Firstly, granting that our graduates know a good deal, their knowledge lies about in fragments and never gets welded together into the stuff of a tempered and mobile mind. Secondly, our university graduates have been so busy boring holes for themselves, acquiring special knowledge and skills, that in later life they have astonishingly little in common in the way of ideas, standards, or principles. Thirdly, it is alleged that the past two decades have revealed a singular want of clarity about the great ends of living, attachment to which gives significance and direction to a life.【R4】______My argument will be simple, perhaps too simple. What I shall contend is that there is a great deal of truth in each of them, and that the remedy for each is the same. 【R5】______
A. Yet the uneasiness persists.
B. It is larger infusion of the philosophic habit of mind.
C. But what of their intellectual equipment?
D. Our colleges have failed.
E. Here are three grave charges against American education, and I want to discuss them briefly.
F. The complaint commonly breaks itself up into a list of three particulars. [br] 【R1】
选项
答案
C
解析
本题的答题关键是空格后一句中的“That”。另外,仔细阅读前一句,可以发现这里罗列了年轻人的各种优势,唯独没有提到空格后一句中重点讲到的“知识能力”这一方面,由此可见,这两句之间需要一个过渡和连接。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4019685.html
相关试题推荐
Thereisanimmenseandjustifiedprideinwhatourcollegeshavedone.Atth
Thereisanimmenseandjustifiedprideinwhatourcollegeshavedone.Atth
Withitscommoninterestinlawbreakingbutitsimmenserangeofsubject-matt
Withitscommoninterestinlawbreakingbutitsimmenserangeofsubject-mat
Withitscommoninterestinlawbreakingbutitsimmenserangeofsubject-mat
Withitscommoninterestinlawbreakingbutitsimmenserangeofsubject-mat
Collegesmightgainmuchmoreinformationaboutthelikelysuccessofundergr
Collegesmightgainmuchmoreinformationaboutthelikelysuccessofundergr
Collegesmightgainmuchmoreinformationaboutthelikelysuccessofundergr
Collegesmightgainmuchmoreinformationaboutthelikelysuccessofundergr
随机试题
Thelivelihoodofeachspeciesinthevastandintricateassemblageoflivin
Telecommunicationsstandfordevicesandsystemsthattransmitelectronicor
Summerisanidealtimeforjuniorstogetthejumponcollegeadmissionses
Idrovethroughasnow-whitenedlandscapetowardstheGrandCanyon.Itwash
[originaltext]M:Lucydoesn’thavetheCDsanymore.W:Shegavethemtoherfr
下列地基处理方法中,属于复合地基方案的是( )。A.换填垫层 B.机械压实
关于多人拥有公司控制权,以下说法正确的有( )。 Ⅰ如果发行人最近3年内持有
变压器的最高运行温度受()能力的限制A.铁芯耐热、 B.绕组耐热、
针对某社区家庭暴力问题,社会工作者开展了系列服务。下列做法中,更能体现社区工作方
天然的头孢类抗生素的3位是乙酰氧甲基,体内易水解,成环,失去活性,为改善该类药物
最新回复
(
0
)