首页
登录
职称英语
They are unnecessary but wanting them seems to be part of human nature. Cosm
They are unnecessary but wanting them seems to be part of human nature. Cosm
游客
2025-03-28
44
管理
问题
They are unnecessary but wanting them seems to be part of human nature. Cosmetics are any preparation applied externally to the body so as to condition, beautify, and protect it. Annual sales of cosmetics in America, mostly to women, are approaching 20 billion dollars a year—four times more than the entire motion picture industry makes. Worldwide, cosmetics sales are estimated at four times the U. S. total. Of the estimated 1,000 registered cosmetics companies, nearly a third of the sales are by the top three. Avon, Revlon, and Estee Lauder; 55 percent by the top eight.
Cosmetics fall into six categories. The top category is makeup, cosmetics for the face and eyes, having sales of about 6 billion dollars a year. The trend is for makeup that is good for the skin, and the "look" swings from natural and earthy to the fantastiC. Women’s hair care products are the second biggest category, at about 4.5 billion dollars a year. This market remains strong thanks to specialization-products for oily hair, dandruff, color-treated hair, and so on. Skin-care products are a close third at 4.3 billion a year. This category is growing as the population ages. Although studies show that simple ingredients such as lanolin and petroleum jelly produce beneficial results, marketers keep introducing new "improved" products. The fourth largest category, women’s fragrances, have yearly sales of 4.1 billion dollars. Fragrances employ sensational advertising to generate a feeling of excitement, glamour, and sex. In contrast, the fifth largest segment, personal cleanliness products at 3.9 billion a year, has a dull image. The smallest market, just a billion dollars a year, is men’s toiletries. Experts keep predicting this category will boom, but it has not happened. [br] According to the passage, which of the following is TRUE of the American cosmetic market?
选项
A、It is dominated by foreign-owned corporations.
B、About 1,000 companies make 20 billion dollars every year.
C、The cosmetics industry is dominated by a few big companies.
D、Eight cosmetics companies compete for the U.S. market.
答案
C
解析
从第一段中的“Of the estimated 1,000 registered cosmetics companies,nearly a third of the sales are by the top three”可知,美国的化妆品市场被少数几家化妆品公司霸占了。因此,应选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4015659.html
相关试题推荐
Theyareunnecessarybutwantingthemseemstobepartofhumannature.Cosm
Theyareunnecessarybutwantingthemseemstobepartofhumannature.Cosm
Theyareunnecessarybutwantingthemseemstobepartofhumannature.Cosm
Theyareunnecessarybutwantingthemseemstobepartofhumannature.Cosm
Everywheremanisalteringthebalanceofnature.Heisfacilitatingthespr
随机试题
Wedon’tdenythatyourproductsaresuperiorinqualityto______ofJapanesema
Individualsandbusinesseshavelegalprotectionforintellectualpropertyt
Whydidyoudecidetoreadthis,andwillyoukeepreadingtotheend?Doyo
HowtoSpeakGoodEnglishI.IntroductionA.Manylearners
小学音乐《草原放牧》 一、考题回顾
应用属性抽样法的主要步骤包括( )。A.确定总体 B.确定样本量 C.随机
下列加点词语在古代和现代含义相同的是()。
根据上述资料可以推出的是:A.2020年7月表格所列的各类限额以上单位商品中
城镇居民消费和社会消费品零售总额相差最大的一年是()。 A.1978
下列文化中属于校园物质文化范畴的有( )A、环境文化 B、课程文化
最新回复
(
0
)