首页
登录
职称英语
We can make mistakes at any age. Some mistakes we make are about money. But
We can make mistakes at any age. Some mistakes we make are about money. But
游客
2025-03-27
62
管理
问题
We can make mistakes at any age. Some mistakes we make are about money. But most mistakes are about people. One might say, "Did Jerry really care when I broke up with Helen?" "When I got that great job, did Jim really feel good about it, as a friend? Or did he envy my luck?" "And Paul—why didn’t I pick up that he was friendly just because I had a car?" When we look back, doubts like these can make us feel bad. But when we look back, it’s too late.
Why are we wrong about our friends—or our enemies? Sometimes what people say hides their real meaning. And if we don’t really listen, we miss the feeling behind the words. Suppose someone says to you, "You are a lucky dog". There’s a bit of envy in those words. Maybe he doesn’t see it himself. But bringing in the "dog" he puts you down a little. What he may be saying is that he doesn’t think you deserve your luck.
"Just think of all the things you have to be thanking for" is another noise that says one thing and means another. It could mean that the speaker is trying to get you to see your problem as part of your life as a whole. But is he? Wrapped up in this phrase is the thought that your problem isn’t important. It’s telling you to think of all the starving people in the world when you have not got a date for Saturday night.
How can you tell the real meaning behind someone’s words? One way is to take a good look at the person talking. Do his words fit the way he looks? Does what he says square with his tone of voice, his posture, the look in his eyes? Stop and think. The minute you spend thinking about the real meaning of what people say to you may save another mistake.
Therefore, when you hear some one saying, please try to know what he really means. Don’t just listen to what he says with your ears but feel the words he uses with your head. In this way you may make fewer mistakes. [br] In the first paragraph, the writer recalls some things that happened between him and his friends. He______.
选项
A、feels happy, thinking of how nice his friends were to him.
B、feels he may not have "read" his friends true feelings correctly.
C、thinks it was a mistake to have broken up with his girl friend, Helen.
D、is sorry that his friends let him down.
答案
B
解析
从第一段“When we look back,doubts like these can make us feel bad.”,我们不难看出作者认为自己并没有真正理解他朋友的意思,而其他三个选项的理解都是有误的。故正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4015250.html
相关试题推荐
Wecanmakemistakesatanyage.Somemistakeswemakeareaboutmoney.But
Wecanmakemistakesatanyage.Somemistakeswemakeareaboutmoney.But
Wecanmakemistakesatanyage.Somemistakeswemakeareaboutmoney.But
[originaltext]6.M:Harrietmademistakesintheexperimentagain.W:That’st
[originaltext]6.M:Harrietmademistakesintheexperimentagain.W:That’st
Mostofthecrimescommittednowcan_____astrongdesireformoremoney.A、goi
He______hisoldcarforanewmodelassoonashegotenoughmoney.A、replacedB、
Wenowcometothevitaltopicofmoney.First,wemustrememberthatscienc
Wenowcometothevitaltopicofmoney.First,wemustrememberthatscienc
Jack______tothemanagerforthemistakeshehadmade.A、excusedB、pardonedC、fo
随机试题
Morethan30,000driversandfrontseatpassengersarekilledorseriously
Truefriendshipforeseestheneedsofothers______(而不是声明自己的需求).ratherthanproc
Bob:DoyoumindffIplaysomemusic?Lily:________.I’mwritingmyassignment.
SurvivingtheRecessionAmerica’srecessionbeganqu
根据“心理距离”原理,交往双方针锋相对,心理上有排斥情绪,其心理距离的等级是()
某运输企业扩大生产规模,有甲乙两个方案可供选择,基准收益率为7%,两个方案相关数
两性霉素B的作用机制是A.抑制真菌细胞壁的合成 B.抑制真菌细胞膜麦角固醇的合
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
附图为南方一城市某房地产开发商通过土地出让方式所获得的住宅商品房建设用地。规划条
接触网中心锚结种类可以分为()。A.两跨式 B.防断型 C.三跨式 D.
最新回复
(
0
)