首页
登录
职称英语
Tom Brennan was working in a Philadelphia office building when he noticed a
Tom Brennan was working in a Philadelphia office building when he noticed a
游客
2025-03-27
42
管理
问题
Tom Brennan was working in a Philadelphia office building when he noticed a black bag. The bag contained a book.
This chance discovery ended a 12-day search by the Library Company of Philadelphia for a historical treasure—a 120-page diary kept 190 years ago by Deborah Logan, "a woman who knew everybody in her day," James Green, the librarian told the magazine American Libraries.
Most of the diary was a record of big events in Philadelphia. It also included a description of British soldiers burning Washington, D.C. in the war of 1812. She described President James Madison on horseback as "perfectly shaking with fear" during the troubled days. George Washington, she wrote, mistook her for the wife of a French man, and praised her excellent English.
The adventure of the lost book began September 4 when Cory Luxmoore arrived from England to deliver the diary of his ancestor to the Library Company, which he and his wife considered to be the best home for the diary.
Green told American Libraries he had the diary in his possession "about five minutes" when Luxmoore took it back because he had promise to show it to one other person. On returning to his hotel after showing the precious book to Green, Luxmoore was shocked to realize that he had left it in the taxi.
Without any delay, Green began calling every taxi company in the city, with no luck. "I’ve felt sick since then," Luxmoore told reporters.
According to Green, no one has yet learned how the diary came to the office building. Tom Brennan received a reward of $1000, Philadelphia gained another treasure for its history, and Luxmoore told reporters, "It’s wonderful news. I’m on high." [br] From the text, we learn that the diary is now owned by______.
选项
A、Tom Brennan
B、an unknown person
C、a Philadelphia magazine
D、the Library Company of Philadelphia
答案
D
解析
依据文章第四段,日记目前是属于费城图书馆有关部门的,选项中只有D是正确的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4015244.html
相关试题推荐
Thechallengeforusisto______thesenewstatesinbuildingamoreprosperous
Theresearchersareworkinghardtofindtheoptimalconcentrationofthisdrug.
TomBrennanwasworkinginaPhiladelphiaofficebuildingwhenhenoticeda
TomBrennanwasworkinginaPhiladelphiaofficebuildingwhenhenoticeda
TomBrennanwasworkinginaPhiladelphiaofficebuildingwhenhenoticeda
Thesemachineshavebeenidleforthepastmonths.A、beenworkingwellB、beenwor
Singapore’sMixedRealityLabisworkingonnewwaysofinteractingwithcom
Singapore’sMixedRealityLabisworkingonnewwaysofinteractingwithcom
Singapore’sMixedRealityLabisworkingonnewwaysofinteractingwithcom
In1957,adoctorinSingaporenoticedthathospitalsweretreatinganunusu
随机试题
Afledglingfirm.EcoLean,inSweden,hasdevelopedanewpackagingmaterial
Tounderstandthefailingsofexistingfarmprograms,it’simportanttounde
SmotherLove[A]Everymorning,LeanneBricklandandhersisterwoul
国际上出现的信息科技事故表明,如果银行系统中断()以上不能恢复,将直接危及其
下列关于基本信贷分析的说法,正确的有( )。A.需分析目前的还款来源,进而分析
A.进食时饱嗝 B.进食时有哽噎感 C.进食后呕吐 D.进食后胸腹痛 E
A.EDTA盐B.枸橼酸钠C.草酸盐D.双草酸盐E.肝素不适用于凝血象检查和血小
患者,男,68岁,患有高血压病史14年,因糖尿病入院。其所住病房靠近一个施工工地
目前,“金砖四国”的经济总量大致是美国的一半,在全球金融风暴的当下,虽然经济也遭
某新建项目,建设期2年,建设斯内贷款分年度均衡发放,且只计息不还款。第1年贷款
最新回复
(
0
)