首页
登录
职称英语
DynaTAC 8000X was a______(2 words)often called "the brick." [br] [originaltext]
DynaTAC 8000X was a______(2 words)often called "the brick." [br] [originaltext]
游客
2025-03-27
50
管理
问题
DynaTAC 8000X was a______(2 words)often called "the brick." [br]
Until nineteen seventy-three, most telephone calls were made either at home, at a business or in a vehicle. But on April third of that year, Martin Cooper of the Motorola Company made history. While walking down the street in New York City, he made the first mobile telephone call.
Mr. Cooper had helped invent the DynaTAC 8000X. It was a mobile telephone often called "the brick." It was much larger and heavier than the mobile phones we use today. After that first call, it took ten years before the phone was ready to be sold to the public. The first ones were very expensive. They cost almost four thousand dollars each. But even with that size and cost, many people stood in line to buy them.
The first mobile telephones used a system, or network, called 1G. It was the "first generation" of technology. This allowed one person to call and talk to another person, but that was all. By the early nineteen nineties, the second generation, or 2G network, came into use. It allowed talking and sending text messages. By that time, cell phones were much smaller and cost much less.
In two thousand and one, the first 3G systems were being used. This new network permitted people using cell phones to make calls, send text messages and use the Internet. Users could even keep photographs and music on their phones, and send them to their friends.
Within the past two years, the 4G network has come into use. It permits cell phones to work much faster and with much more information. Modern cell phones can even act as small televisions. They can show movies and live sporting events.
As the networks have gotten more complex, the telephones have gotten smaller, lighter and less costly. Many electronics stores in the United States even give away the newest cell phones. But customers must agree to pay to use the network that sends their calls from one place to another. It is interesting to imagine what the 5G and 6G network cell phones of the future will be able to do.
选项
答案
sending text messages
解析
sending text messages文中说:20世纪90年代初,第二代或2G网络开始使用。它可用来交谈和发送文本短信。到那个时候,手机较以前小得多,且成本低得多。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4014485.html
相关试题推荐
Thestudyofgeneticshasgivenrisetoaprofitablenewindustrycalledbio
Thestudyofgeneticshasgivenrisetoaprofitablenewindustrycalledbio
Thestudyofgeneticshasgivenrisetoaprofitablenewindustrycalledbio
Thestudyofgeneticshasgivenrisetoaprofitablenewindustrycalledbio
Thestudyofgeneticshasgivenrisetoaprofitablenewindustrycalledbio
[originaltext]Physicalactivitymayhelpstudentsdobetterintheirclasse
[originaltext]Whydobridesneedsomethingold,new,borrowedandblue?Thi
[originaltext]M:Whattimedoesthelibraryclose?W:OnTuesdayandFridayit
[originaltext]M:Whattimedoesthelibraryclose?W:OnTuesdayandFridayit
[originaltext]M:Whattimedoesthelibraryclose?W:OnTuesdayandFridayit
随机试题
—ReadthearticleontheoppositepageaboutthemarketingguruTheodoreLeavit
[originaltext]W:Sorry,Idon’tlikethisgreensweater.CanIchangeforablu
Whenwethinkofentrepreneurs,mostofusimagine【C1】______,successful,ove
女性,62岁。绝经10年,纳差、下腹胀半年,伴体重减轻。体格检查:腹水征(+),
患者,女性,26岁,GP孕29周,胎动胎心消失一周入院。提示:考虑出血原因为凝血
皮肤划痕征阳性见于A.植物神经兴奋 B.内脏神经兴奋 C.以上都不对 D.
在ABC中,已知A,B,C对应的边分别为a,b,c,且 (1)求cosC和co
可发生麦芽酚反应的药物是A:庆大霉素 B:巴龙霉素 C:链霉素 D:青霉素
人工成本是企业在生产经营活动中,因使用劳动力而发生的费用,它包括从业人员()
国家对()实行淘汰制度。A.落后的耗能过高的用能产品 B.落后的耗能过高的
最新回复
(
0
)