首页
登录
职称英语
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching.
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching.
游客
2025-03-21
51
管理
问题
We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching. On the contrary, both their knowledge and experience are enriched. We feel that there are many disadvantages in streaming (把......按能力分班) pupils. It does not take into account the fact that children develop at different rates. It can have a bad effect on both the bright and the not-so-bright child. After all, it can be quite discouraging to be at the bottom of the top grade!
Besides, it is rather unreal to grade people just according to their intellectual ability. This is only one aspect of their total personality. We are concerned to develop the abilities of all our pupils to the full, not just their academic ability. We also value personal qualities and social skills, and we find that mixed-ability teaching contributes to all these aspects of learning.
In our classrooms, we work in various ways. The pupils often work in groups: this gives them the opportunity to learn to co-operate, to share, and to develop leadership skills. They also learn how to cope with personal problems as well as learning how to think, to make decisions, to analyze and evaluate, and to communicate effectively. The pupils learn from each other as well as from the teacher.
Sometimes the pupils work in pairs; sometimes they work on individual tasks and assignments, and they can do this at their own speed. They also have some formal class teaching when this is appropriate. We encourage our pupils to use the library, and we teach them the skills they need in order to do this efficiently. An advanced pupil can do advanced work: it does not matter what age the child is. We expect our pupils to do their best, not their least, and we give them every encouragement to attain this goal. [br] The author’s purpose in writing this passage is to______.
选项
A、argue for teaching bright and not-so-bright pupils in the same class
B、recommend pair work and group work for classroom activities
C、offer advice on the proper use of the library
D、emphasize the importance of appropriate formal classroom teaching
答案
A
解析
本题是一道涉及文章写作目的类的问题。问作者写这篇文章的目的是为了什么。根据全文内容,作者主要介绍了把学生按能力分班进行教学和让程度不齐的学生混班上课这两种教学法的弊与利。文章重点强调了混班上课的各种优点。因此,本题的正确答案应是A“支持对聪明的和不那么聪明的孩子进行混班上课的教学法”。而选项B、C、D中提到的几种做法只是混班上课的具体做法,因此不是作者写这篇文章的目的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4007305.html
相关试题推荐
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
What,besideschildren,connectsmothersaroundtheworldandacrossthesea
What,besideschildren,connectsmothersaroundtheworldandacrossthesea
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownupandoldpeoplewishi
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownupandoldpeoplewishi
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownupandoldpeoplewishi
ThegenerationgapissogreatinHongKongthattheteenagersthererarely
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownupandoldpeoplewishi
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownupandoldpeoplewishi
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownupandoldpeoplewishi
随机试题
Whohasgotapencil?[br][originaltext]M:Excuseme,LiPing.MayIborrowyo
Theromanticimageofthetrustypostman,deliveringletterstothefarthest
Readthefollowingpassage.ChoosefromthesentencesA—Gtheonewhichbestfit
Butthiswasnotgenerallyaworkthatsuggestedmetaphorsoranythingothertha
假定你是公司的一名秘书,公司内部将要举行一个培训,现在写一份英语公告,涵盖以下内容:1.本次培训全员参加;2.本次培训为期三天,从本周二到周四,9:00—1
中国、印度、美国、日本四个国家的人口现状是()A.中国的人口自然增长率最高 B
A.孕16~20周 B.孕24周后 C.孕30周后 D.孕36周起 E.
用于桥涵工程的某砂筛分结果如下表所示:回答有关细度模数的计算方法和含义,砂粗细程
下列哪项不是青蒿的功效A、清虚热 B、除骨蒸 C、解暑 D、解毒 E、截
某化工厂固定顶油罐采用液下喷射泡沫灭火系统,下列不可以作为备选泡沫液的是()。
最新回复
(
0
)