首页
登录
职称英语
It’s so difficult to follow the ups and downs of a 2-year-old. One moment he
It’s so difficult to follow the ups and downs of a 2-year-old. One moment he
游客
2025-03-19
45
管理
问题
It’s so difficult to follow the ups and downs of a 2-year-old. One moment he’s beaming and friendly; the next he’s sullen (愠怒的) and weepy, often for no apparent reason. These mood swings, however, are just part of growing up. They are signs of the emotional changes taking place as your child struggles to take control of actions, impulses, feelings and his body.
At this age, your child wants to explore the world and seek adventure. As a result, he’ll spend most of his time testing limits, his own, yours and his environment’s. Unfortunately, he still lacks many of the skills required for the safe accomplishment of everything he needs to do, and he often will need you to protect him.
When he oversteps a limit and is pulled back, he often reacts with anger and frustration, possibly with a temper tantrum (发脾气) or sullen rage. He may even strike back by hitting, biting or kicking. At this age, he doesn’t have much control over his emotional impulses, so his anger and frustration tend to erupt suddenly in the form of crying, hitting or screaming. It’s his only way of dealing with the difficult realities of life. He may even act out in ways that unintentionally harm himself or others. It’s all part of being 2.
It’s not uncommon for toddlers to be angels when you’re not around, because they don’t trust other people enough to test their limits. But with you, your toddler will be willing to try things that may be dangerous or difficult, because he knows you’ll rescue him if he gets into trouble.
Whatever protest pattern he has developed around the end of his first year will probably persist for some time. For instance, when you’re about to leave him with a sitter, he may become angry and throw a tantrum in anticipation of the separation. Or he may whimper, or whine and cling to you. Or he could simply become subdued and silent. Whatever his behavior, try not to overreact by scolding or punishing him. The best tactic is to reassure him before you leave that you will be back and, when you return, to praise him for being so patient while you were gone. Take solace in the fact that separations should be much easier by the time he’s 3 years old. [br] Which of the following is true?
选项
A、A 2-year-old doesn’t know how to express his anger and frustration.
B、A 2-year-old often intentionally harms himself or others.
C、A 2-year-old depends on his parents to do everything new and challenging.
D、A 2-year-old trusts his parents more than other people.
答案
D
解析
是非题。根据第四段,并参考上一题的解答可知,小孩子更信赖父母。故D是对的。其他三个选项的内容均与原文中的意思不符。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4004254.html
相关试题推荐
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeani
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeani
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeani
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeani
It’ssodifficulttofollowtheupsanddownsofa2-year-old.Onemomenthe
Icouldn’t______thelectureatall.Itwastoodifficultforme.A、takeonB、take
SpeakerA:Excuseme,Mr.Brown,butcanIspeaktoyouforamoment?SpeakerB:
Bythefollowingsemester,itislikelythattheoldprofessor______onthecampu
Itisdifficulttoguesswhathis______totheproposalwillbe.A、commentB、impre
Itisdifficultforustoexplainphenomenaofwhichwehavelittleor______dire
随机试题
[originaltext]W:Excuseme,couldIaskyousomequestions?M:Ofcourse.W:I
NewYork’sEmpireStateBuildingisaninternationallyknownlandmarkwhich
关于钻孔灌浆机械,下列说法错误的有( )。A.岩芯钻机转速范围小 B.冲击钻
下列各项指标中,有利于降低保本点的是( )。A.提高单位售价 B.降低单位售
肾病性水肿肾功能正常者错误的护理是A:低蛋白饮食 B:限制钠盐摄入 C:保持
患者,男,32岁。10小时前与朋友在饭店聚餐后,出现剧烈上腹痛,伴恶心、呕吐。实
社会工作者在提供专业服务时,应不断规范自己的行为,践行价值体系和服务承诺,这体现
评估某酒店式公寓在建工程的价值,已知土地是1年前通过招标方式取得的40年土地使用
甲与乙达成债务重组协议,甲以一批库存商品抵偿所欠乙公司的债务160万元,该批库存
由初期设立的项目法人进行的资本金筹措形式主要有()。A.合资合作和优先股
最新回复
(
0
)