首页
登录
职称英语
Psychologists take opposing views of how external rewards, from warm praise
Psychologists take opposing views of how external rewards, from warm praise
游客
2025-03-19
55
管理
问题
Psychologists take opposing views of how external rewards, from warm praise to cold cash, affect motivation and creativity. Behaviorists, who study the relation between actions and their consequences, argue that rewards can improve performance at work and school. Cognitive (认知 学派的) researchers, who study various aspects of mental life, maintain that rewards often destroy creativity by encouraging dependence on approval and gifts from others.
The latter view has gained many supporters, especially among educators. But the careful use of small monetary (金钱的) rewards sparks creativity in grade-school children, suggesting that properly presented inducements (刺激) indeed aid inventiveness, according to a study in the June Journal of Personality and Social Psychology.
"If kids know they’re working for a reward and can focus on a relatively challenging task, they show the most creativity," says Robert Eisenberger of the University of Delaware in Newark. "But it’s easy to kill creativity by giving rewards for poor performance or creating too much anticipation for rewards. "
A teacher who continually draws attention to rewards or who hands out high grades for ordinary achievement ends up with uninspired students, Eisenberger holds. As an example of the latter point, he notes growing efforts at major universities to tighten grading standards and restore failing grades.
In earlier grades, the use of so-called token economies, in which students handle challenging problems and receive performance-based points toward valued rewards, shows promise in raising effort and creativity, the Delaware psychologist claims. [br] Psychologists are divided with regard to their attitudes toward______.
选项
A、the choice between spiritual encouragement and monetary rewards
B、the amount of monetary rewards for student’ creativity
C、the study of relationship between actions and their consequences
D、the effects of external rewards on students’ performance
答案
D
解析
本题是个具体细节题。问在关于什么问题的态度上心理学家有分歧。根据文章第一段内容,来自外界的奖励,无论是热情的赞誉或是钞票,对学生的学习积极性和创造性究竟有什么影响,在这个问题上心理学家持有截然相反的观点。因此,本题的正确答案应是D“外界的奖励对学生的学习表现有什么影响”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4003180.html
相关试题推荐
Somepsychologistsmaintainthatmentalactssuchasthinkingarenotperfor
Somepsychologistsmaintainthatmentalactssuchasthinkingarenotperfor
Somepsychologistsmaintainthatmentalactssuchasthinkingarenotperfor
Psychologiststakeopposingviewsofhowexternalrewards,fromwarmpraise
Psychologiststakeopposingviewsofhowexternalrewards,fromwarmpraise
Psychologiststakeopposingviewsofhowexternalrewards,fromwarmpraise
Psychologiststakeopposingviewsofhowexternalrewards,fromwarmpraise
Psychologistsnowbelievethatnoisehasaconsiderableeffectonpeople’sa
Somepsychologistsmaintainthatthinkingis______.[br]Accordingtotheselect
Somepsychologistsmaintainthatthinkingis______.[br]Fewpeopleareableto
随机试题
Salesofmushroomshavehitanall-timehighasBritonsincreasinglyturntothe
Fillinthecrosswordssothatallthegivenwordsareincluded.Youhavebeeng
HowdidMarkgetthere?[br][originaltext]M:Hello.W:Oh,hello,youmustbe
[originaltext]W:I’mgladthatyouwinthesingingcontest.Theawardmoneymay
表为我国四个省区常住人口(2000年为第五次人口普查数据,2010年为第六次人口
A. B. C.
对某建筑地基设计要求强夯处理,处理范围为40.0×56.0m,需要铺设400
教育世俗化、教育国家化、教育义务化、教育与生产的有机结合等,这些属于()的特点。
关于合同变更条件的说法,错误的是()。A、当事人之间原已经存在合同关系B、合同
质量相同的氢气(H2)和氧气(02),处在相同的室温下,则它们的分子平均平动动能
最新回复
(
0
)