首页
登录
职称英语
Every country tends to accept its own way of life as being the normal one an
Every country tends to accept its own way of life as being the normal one an
游客
2025-03-17
51
管理
问题
Every country tends to accept its own way of life as being the normal one and to praise or criticize others as they are similar to or different from it. And unfortunately, our picture of the people and the way of life of other countries is often a distorted(曲折) one.
Here is a great argument in favor of foreign travel and learning foreign languages. It is only by traveling in, or living in a country and getting to know its inhabitants and their language that one can find out what a country and its people are really like. And how different the knowledge one gains this way frequently turns out to be from the second-hand information gathered from other sources! How often we find that the foreigners whom we thought to be such different people from ourselves are not very different after all!
Differences between peoples do, of course, exist and, one hopes, will always continue to do so. The world will be a dull place indeed when all the different nationalities behave exactly alike, and some people might say that we are rapidly approaching this state of affairs. With the much greater rapidity and ease of travel, there might seem to be some truth in this at least as far as Europe is concerned.
However
this may be, at least the greater ease of travel today has revealed to more people than ever before that the Englishman or Frenchman or German is not some different kind of animal from themselves.
选项
A、distorted
B、normal
C、similar to each other
D、different from its own
答案
D
解析
本题考查的是对细节的把握。答案依据第一段:Every country tends to accept its own way of life as being the normal one and to praise or criticize others as they are similar to or different from it.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4001602.html
相关试题推荐
Innocountry______Britain,ithasbeensaid,canoneexperiencefourseasonsi
TheUnitedStatesisacountrymadeupofmanydifferentraces.Usuallythey
Itusuallytakesmuchlesstimetoflyfromonecountrytoanotherthantravelin
Everycountrycriticizeswaysoflifeinothercountriesbecausetheyare______.
Everycountrycriticizeswaysoflifeinothercountriesbecausetheyare______.
【B1】[br]【B2】A、acceptedB、claimedC、isolatedD、challengedD从上下文判断该句意为:“权威是不容被挑战
【B1】[br]【B17】A、NormallyB、AccordinglyC、RegularlyD、EntirelyA“accordingly=the
Inthiscountryitisrequiredthat(anyone)who(has)recently(come)here(ha
______hisgreatdelight,hispaintingwasacceptedforpublication.A、ForB、With
HeaskedTomwhethertheseislands______tothatcountry.A、belongedB、belongC、
随机试题
Whatisthewomangoingtodo?[br][originaltext]F:Er,it’srathercoldhere.Do
[originaltext]Goodmorning,everyone.I’mgoingtogiveabriefsummaryoft
SegregationinEducationUntilthe1950s,theequal
[originaltext]W:I’dliketogocampingwithyouthisweekend,butIdon’thave
Itwasnotmuchfuntotravelononeoftheoldsailingships.Lifewashard
Scientistswillhaveto______(提出增加世界粮食供应的新方法).comeupwithnewmethodsofincrea
Ourlivesarewoventogether.AsmuchasIenjoymyown【B1】______,Inolong
自我意识的成分包括。A.自我认识 B.自我体验 C.自我监控 D.自我感觉
(2018年)甲参加抽奖活动得彩电一台,遂将旧电视机丢弃。该旧电视机被乙捡回送给
依据新修正的《行政诉讼法》,关于行政诉讼的被告,下列说法错误的是()。A.经复议
最新回复
(
0
)