首页
登录
职称英语
(80) I shall never forget the day when the earthquake took place. The time
(80) I shall never forget the day when the earthquake took place. The time
游客
2025-03-17
52
管理
问题
(80)
I shall never forget the day when the earthquake took place.
The time was about 5 o’clock in the afternoon and I was driving along the road to take my daughter from school. Our plan was to go swimming together. I had finished my work at 4 o’clock and then gone to the Post Office. Then I stopped off at a shop in order to get some fresh fruits. We liked to have some fruits to eat after our swim.
I was driving along a high road on my way to my daughter’s school. Over my road was another road which was built like a bridge for cars coming to the other way. I was hungry so I put the bag of apples in the seat beside me and started to eat one.
Suddenly l saw the cars in front of me start to move from side to side. Then my car started to shake! I didn’t know what was happening. Perhaps something had gone wrong with my car. I drove a little more slowly and then I stopped the car and at the same moment the road fell onto the car in front of me.
I found myself in the dark. I couldn’t move. The bottom parts of both of my. legs and my feet were hurting badly and I couldn’t move them. All around me was quiet. But above me I could hear shouts and a lot of noise. Then I memorized(记起)what had happened. I had been in an earthquake.
For about two hours nobody came. Luckily I could reach the bag of apples, so at least I had plenty to eat. Then I heard people climbing towards me. A team of people had come to see if anyone was under the broken road. I called out, ’I’m here!" I heard a shout. Soon a stranger climbed to the side of the road near my car. "How about you?" he asked.
"Not too bad, "I said," But my feet and legs feel as if they’re broken." "We’ll have you out of there just as soon as we can." They didn’t get me out until the next morning. I had been in my car for fourteen hours.
选项
A、buying apples
B、rested at a shop
C、doing some shopping
D、under a road built like a bridge
答案
D
解析
由第二段可知,地震时作者正行驶在一条路上。而这条路上方有另一条像桥一样的路。地震时这条路塌下来砸在他的车上。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4001180.html
相关试题推荐
Whentheearthquaketookplace,thewriterwas______.[br]Wecaninferfromth
Whentheearthquaketookplace,thewriterwas______.[br]Whichofthefollowi
Whentheearthquaketookplace,thewriterwas______.[br]Whichofthefollowi
你别忘记列出一张学生必读的书单。Youdon’tforgettomakeoutareadinglistforthestudents.
【B1】[br]【B14】A、forgetB、admitC、supposeD、fearBadmit,承认。这句话是说我们必须承认儿童要有正确的引导。
Talkingtoforeignersisfunifyou______therighttimeandplace.A、locateB、c
Itwasbecauseofhiscarelessness______thecaraccidenttookplace.A、thatB、b
Don’tforgettoposttheletterforme,______?A、doyouB、willyouC、areyouD、c
Inanotheryearorso,you______allaboutit.A、forgetB、wouldforgetC、haveforg
Somecountrieshavelargenumbersofearthquakes.Japanisoneofthem.Other
随机试题
Thisannouncementisto______.[br]Fromthispassageweknow______.A、thereis
[originaltext]O:Mrs.Harrison(H),thanksverymuchforcomingdownheretoth
Someurbanresidentsretiretothecountryresorttoenjoythetranquilityofth
Theabilitytolaughatyourownweaknessesandblunders(失误)haslongbeenre
推土机的工作装置是安装在整机前端的推土铲刀和后部的松土器,分别用来推土和松土。(
下列哪项不符合呆小病的临床表现A.智能障碍 B.身材矮小,四肢粗短,特殊面容
护士的职业情感,不包括A.所掌握的专业知识和技能 B.对职业的热爱度 C.对
(2016年真题)证券投资基金的运作活动从管理人的角度看,可以分为基金的市场营销
关于主犯的刑事责任的说法错误的是( )。 A.对于犯罪集团的首要分子,应当按
下列属于天然建筑材料的有( )。A.土料 B.石灰 C.水泥 D.沥青
最新回复
(
0
)