首页
登录
职称英语
One of the qualities that most people admire in others is the willingness t
One of the qualities that most people admire in others is the willingness t
游客
2025-03-15
87
管理
问题
One of the qualities that most people admire in others is the willingness to admit one’s mistakes.
It is extremely hard sometimes to say a simple thing like "I was wrong about that," and it is even harder to say, "I was wrong, and you were right about that. "
I had an experience recently with someone admitting to me that he had made a mistake fifteen years ago. He told me he had been the manager of a grocery store in the neighbor-hood where I grew up, and he asked me if I remembered the egg cartons. Then he related an incident and I began to remember vaguely the incident he was describing.
I was about eight years old at the time, and I had gone into the store with my mother to do the weekly grocery shopping. On that particular clue, I must have found my way to the dairy food department where the incident took place.
There must have been a special sale on eggs that day because there was an im-pressive display of eggs in dozen and half-dozen cartons.
The cartons were stacked three or four feet high. I must have stopped in front of a display to admire the stacks. Just then a woman came by pushing her grocery cart and knocked off the stacks of cartons. For some reason, I decided it was up to me to put the display back together; so I went to work.
The manager heard the noise and came rushing over to see what had happened. When he appeared, I was on my knees inspecting some of the cartons to see if any of the eggs were broken, but to him it looked as though I was the culprit (罪犯). He severely scolded me and wanted me to pay for any broken eggs. I protested my innocence and tried to ex-plain, but it did no good. Even though I quickly forgot all about the incident, apparently the manager did not. [br] Which of the following statements is NOT true?
选项
A、The woman who knocked off the stacks of cartons was seriously criticized by the manager.
B、The author was severely criticized by the manager.
C、A woman carelessly knocked off the stacks of cartons.
D、It was the author who put the display back together.
答案
A
解析
A选项的意思是:撞倒箱子的那个妇女被老板狠狠地批评了一顿。根据文章,事实不是这样的。文中最后一段中有这样一句话:He severely scolded me and wanted me to pay for any broken eggs.I protested my innocence and tried to explain.but it did no good.他狠狠地责骂我并且让我赔偿所有打碎了的鸡蛋。我为自己的清白辩护并且努力去解释,但是根本没有效果。从这句话可以看出作者被老板狠狠地责骂了一番,作者是那个女人的替罪羊。所以A项不正确。故答案应该选择A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3997551.html
相关试题推荐
Oneofthequalitiesthatmostpeopleadmireinothersisthewillingnesst
Johngotmarriedsixmonthsago,andlikemanyyoungpeoplethesedays,theyare
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
TheRedCrossisaninternationalorganization,whichcaresforpeoplewh
随机试题
Thebiggestdangerfacingtheglobalairlineindustryisnottheeffectsoft
Incomparisonwiththelivesofotherpostgraduatestudents,thelifeofas
[originaltext]W:Isitsupposedtoraintoday?M:Ifyoubelievetheweatherfo
“不和的金苹果”最终被巴里斯判给了哪位女神()A.赫拉 B.雅典娜 C.阿
客户对于管理财产有“三不”,以下说法不正确的是()。A:“不能” B:“不愿”
以下不属于抗恶性肿瘤药的是A、改变机体激素平衡类 B、生物反应调节剂 C、单
常用的商品盘存方法主要包括()。 A.定期盘存法 B.先进先出法
某期货合约买入报价为24,卖出报价为20,而前一成交价为21,则成交价为( )
案例一: 一般资料:求助者,男性,35岁,已婚,硕士学历,公务员。 案例介绍
用鼠标器双击某个工作表标签,该标签为黑色显示,可对该工作表进行()。A、删除操作
最新回复
(
0
)