首页
登录
职称英语
Heredity (遗传) is not the only thing that influences our color. Where we l
Heredity (遗传) is not the only thing that influences our color. Where we l
游客
2025-03-14
69
管理
问题
Heredity (遗传) is not the only thing that influences our color. Where we live and how we live after we are born are important too.
For instance, our genes influence how fat or thin we are. But our weight depends mainly upon how much we eat and how much exercise we get. In the same way, our skin color depends to a large extent upon how much sunshine we get.
When summer arrives and light-colored people go to the beaches, some will tan dark-ly, some will tan lightly and few will not tan at all. Each one has inherited a different abili-ty to tan, but the differences do not appear until the conditions are right. An outdoor man will soon become pale if he changes to an indoor job, while a desk clerk will take on tan after a short vacation in the sun.
Sometimes people decide that being tanned is better than being pale. Sometimes they decide the opposite.
Centuries ago, most of the people in Europe were peasants and they had to work in the fields all day. Noblemen, on the other hand, did not have to work. They stayed indoors and remained pale. You could always tell a nobleman from a peasant because a peasant had a tan. As a result, a skin so pale that veins (血管) were showed was considered a mark of great beauty.
During the Industrial Revolution things changed. Farmers left their fields and went to work in factories, mines and mills. Working for long hours in dimly-lit factories and mines made their
skins pale.
Wealthy people, however, could afford to travel to sunny countries.
They had the leisure to lie around on the beaches and get tan. Having a tan became a sign of wealth.
In Western Europe and North America pale skin is no longer desirable. Instead of bleaching themselves white with lemon juice, many women spend their time under a sun-lamp. The desire for a quick tan has led to the invention of pills and lotions (涂剂) that darken the skin artificially without exposure to sunlight. These pills and lotions can be bought by anyone at any drugstore. A rich man can spend hundreds of dollars on a vacation in the sunny West Indies and get his suntan there. But his lowest-paid clerk can have what looks like the same tan out of a bottle for a few cents. [br] Pills and lotions have been invented in Western Europe and North America ______.
选项
A、to protect people from sunburn
B、to make people look wealthy
C、to smooth people’s skin
D、to help people to have a quick tan
答案
D
解析
本题考查的也是考生对细节的把握,答案对应文章第六段中第三句“The desire for a quick tan has led to the invention of pills and lotions that darken the skin artificially without exposure to sunlight.”
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3997351.html
相关试题推荐
(76)Heredity(遗传)isnottheonlythingthatinfluencesourcolor.Wherewe
Heredity(遗传)isnottheonlythingthatinfluencesourcolor.遗传不是影响我们肤色的唯一因素。
Heredity(遗传)isnottheonlythingthatinfluencesourcolor.Wherewel
Heredity(遗传)isnottheonlythingthatinfluencesourcolor.Wherewel
Heredity(遗传)isnottheonlythingthatinfluencesourcolor.Wherewel
Heredity(遗传)isnottheonlythingthatinfluencesourcolor.Wherewel
Heredity(遗传)isnottheonlythingthatinfluencesourcolor.遗传不是影响我们肤色的唯一因素。
(77)Heredity(遗传)isnottheonlythingthatinfluencesourcolor.Wherewe
(77)Heredity(遗传)isnottheonlythingthatinfluencesourcolor.Wherewe
(77)Heredity(遗传)isnottheonlythingthatinfluencesourcolor.Wherewe
随机试题
[originaltext]W:John,IwanttoaskifyouknowanythingabouthotelsontheC
Whoweretakenhostageinthereportedkidnapping?[br][originaltext]Unide
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositionbasedonthefo
某计算机的指令流水线由四个功能段组成,指令流经各功能段的实际(忽略功能段之间的缓
男性,23岁,昏迷1天来诊。查体:BP80/60mmHg,呼吸28次/分,HR1
汇票的保证不得附有条件,如果附有条件,其后果是:A、该保证无效 B、视为未保证
下列哪些不是1993年通过的《中华人民共和国教师法》规定的教师的义务?( )A
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
某投资者以1000万元的总价购买了一店铺用于出租经营,首付款为30%,余款为银行
关于施工投标报价的说法,正确的是()。A.采用不平衡报价法时,前期措施费可以适
最新回复
(
0
)