首页
登录
职称英语
It was a beautiful summer day and I was taking a walk in the downtown area o
It was a beautiful summer day and I was taking a walk in the downtown area o
游客
2025-03-14
37
管理
问题
It was a beautiful summer day and I was taking a walk in the downtown area of Madrid.
When I turned a street (56) I heard the voice of a lovely Spanish singer (57) from a nearby cafe. The music (58) me, so I went to the cafe to hear it (59) I sat down at a table near the door. The waiter came over, and I (60) a glass of wine.
While (61) my wine, I listened to the soft music.The (62) was a young lady, a little too fat, but (63) pretty. A black young man was playing the piano.
The waiter returned (64) the glass of wine and put it on the (65) . I started drinking the wine slowly and (66) the other people in the cafe. They were ail men (67) women seldom go into the cafes in Spain.
There were three men (68) at a table near mine. I could (69) by their accents that one of them was an American, one an Englishman and the third man a (70) . The waiter served each of the three men a glass of beer. By chance, each glass had a (71) in it. The American picked up his glass, noticed the fly and poured the beer and the fly was thrown onto the floor. The English man looked into his glass, noticed the fly and (72) a spoon, with which he took the fly out of the beer, and drank the (73) of it.
The stranger noticed the fly in the beer, (74) . He picked it up with his fingers, squeezed it carefully in order to save every drop of beer, then drank the beer (75) .
[br]
选项
A、all right
B、good
C、better
D、nice
答案
C
解析
前句提到作者听到歌声从咖啡馆传来,所以作者走过去是为了听得更好。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3997136.html
相关试题推荐
ItwasabeautifulsummerdayandIwastakingawalkinthedowntownareao
ItwasabeautifulsummerdayandIwastakingawalkinthedowntownareao
ItwasabeautifulsummerdayandIwastakingawalkinthedowntownareao
ItwasabeautifulsummerdayandIwastakingawalkinthedowntownareao
ItwasabeautifulsummerdayandIwastakingawalkinthedowntownareao
ItwasabeautifulsummerdayandIwastakingawalkinthedowntownareao
ItwasabeautifulsummerdayandIwastakingawalkinthedowntownareao
ItwasabeautifulsummerdayandIwastakingawalkinthedowntownareao
ItwasabeautifulsummerdayandIwastakingawalkinthedowntownareao
ItwasabeautifulsummerdayandIwastakingawalkinthedowntownareao
随机试题
WhyisPetersopleased?[br][originaltext]WPeter,Iheardthatyougotpromo
[originaltext]Weren’tthesaladsforthebanquetpreparedthismorning?(A)The
Anoldsongsaysthat"lovemakestheworldgoaround."Ifyou【C1】______Amer
Whichofthefollowingisnottheprincipleofspeechacttheory?A、illocutionary
A.二氧化硅 B.石棉 C.电离辐射 D.铅 E.有机磷农药已证实可干扰
中国古典园林构景中,“借景”所追求的景致效果有( )。A.步移景异 B.空间
既能够治疗痢疾,又可截疟的药物是A、黄连 B、白头翁 C、鸦胆子 D、马齿
( )是指与证券有关的所有信息,都已经充分、及时地反映到了证券价格之中。A.半强
线路的停、送电均应按照()或线路工作许可人的指令执行。禁止约时停、送电。(A)值
以下用于治疗失眠的苯二氮?类药物中,属于短效药的是A.三唑仑 B.艾司唑仑
最新回复
(
0
)