首页
登录
职称英语
Harriet Tubman was born in 1820, into a terrible world. She was one of twelv
Harriet Tubman was born in 1820, into a terrible world. She was one of twelv
游客
2025-03-12
48
管理
问题
Harriet Tubman was born in 1820, into a terrible world. She was one of twelve children born to a slave couple. She started work at age seven. Because she was big and strong, Harriet had to work in the fields.
Harriet was often beaten, by the cruel white men.
Then one day she heard of something mysterious called the Underground Railroad. This was a large group of people who were willing to help Negroes to escape to freedom in the Northern States or Canada. It was called a "railroad" so the white people wouldn’t understand them. "Underground" usually means under the ground, but here it means "secret". The routes of the escapees became "railroad lines", the safe resting places along the way became "stations", the people who helped the slaves along this route became "conductors". The more she heard about it, the more excited she became. Would it really be possible to escape to freedom? Could she "ride the freedom train"?
While she was thinking of this, Harriet heard that the slave owner was going to sell a number of the slaves. She would likely be taken further south. The owners in the south were much more cruel to their slaves. Also, she would be separated from her family and her friends. Harriet decided that she would head north along the Underground Railroad, to freedom, instead of south.
One night, Harriet ran quietly across the fields. After a frightening run, she came to a small group of trees, at the far end of the farm. Two men were there in the trees. Harriet was desperately afraid. Would she be caught? One man smiled, and then she knew she was safe, she was with friends. These were her "conductors". Harriet was taken to a barn. She was given food, and a place to lay down. As tired as she was, she was unable to sleep. She was so excited about her new world. This world, she was sure, would be free of beatings, and she would be able to work for herself, instead of working for someone else. [br] According to the passage, "conductors" are______.
选项
A、a group of people who were willing to help Negroes to escape to freedom
B、escaped slaves on the Underground Railroad
C、the white people who helped the slaves along the route
D、people who helped the slaves in the train
答案
A
解析
本题为事实细节题,提问的是“conductors”指的是什么人。根据文章第三段中“The routesof the escapees became‘railroad lines’,the safe resting places along the way became‘stations’,the people who helped the slaves along this route became‘conductors’.”可以推断出它应该指的是帮助黑奴逃离的人,所以答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3993732.html
相关试题推荐
HarrietTubmanwasbornin1820,intoaterribleworld.Shewasoneoftwelv
HarrietTubmanwasbornin1820,intoaterribleworld.Shewasoneoftwelv
HarrietTubmanwasbornin1820,intoaterribleworld.Shewasoneoftwelv
Thedish______terrible!Idon’tlikeitatall.A、tastesB、tastedC、willtasteD、
Intheopinionofmanypeople,Australiahasthebest______intheworld.A、weath
I______onseeingthemanager.Theserviceinthishotelisterrible.A、insistB
HarrietBeecherStowehadpouredherheartintoheranti-slaverybook,"Uncl
HarrietBeecherStowehadpouredherheartintoheranti-slaverybook,"Uncl
HarrietBeecherStowehadpouredherheartintoheranti-slaverybook,"Uncl
"Wendyhasaterriblecold.""Howlong______it?"A、hasshehadB、shehashadC、ha
随机试题
YouwillhearDesmondButler,ownerofKlikset,talkingabouthowhecreated
[originaltext]I’msureyourealizethatyourresearchpapersaredueinsix
【B1】[br]【B4】A、drawB、insureC、guaranteeD、arriveCdraw“绘画”;insure“投保”,和保险相关;gu
丝裂霉素可引起()A:出血性膀胱炎 B:溶血性尿毒症 C:心脏毒性 D:
下列属于项目营业现金流量的有( )。A.付现成本 B.折旧 C.所得税
提示骨肿瘤来自晚期前列腺癌的是A.血清钙升高 B.血清酸性磷酸酶升高 C.血
癫狂证的病因病机主要有( ) A.阴阳失调 B.七情内伤 C.痰气上扰
在我国能够扩张信用、创造派生存款的金融机构是()。A.中央银行 B.商业银行
女,35岁。右下腹痛、便秘1年。查体:T36.5℃,P80次/分,R16次
某中年男患者因心脏病发作被送到急诊室,症状及检查结果均明确提示心肌梗死。患者很清
最新回复
(
0
)