首页
登录
职称英语
Everyone is exposed to it, so naturally some people will imitate what they s
Everyone is exposed to it, so naturally some people will imitate what they s
游客
2025-03-12
61
管理
问题
Everyone is exposed to it, so naturally some people will imitate what they see on TV, what they read in the newspapers and what they witness every day. It is better to prevent violence than to try to stop it. Dentists tell you to brush your teeth to prevent cavities so they won’t have to fill the cavity later. People and lawmakers all over the world realize this. The next question is, "How do you prevent violence from happening?"
To answer this question, you may ask yourself, "What causes violence?" Guns are definitely something used in acts of violence, but just about anything will do. Bare hands are often the weapons. What we have to do is to work together as a community and make violence wrong but not to tolerate. We’ve got to find a better solution than jails, and we’ve got to do it now. It’s not something that can wait. The message "Violence is wrong" has got to be everywhere you look on TV, on street signs, buses, radio, in every kind of language -English, Spanish, French, Hebrew, you name it, so that it can reach all kinds of people. People need to be cool. Violence needs to be labeled as foolish. It cannot be machismo(大男子气概)and toughness.
We can reach people in all kinds of ways. Little reminders that "Violence is wrong" can show up in any way, shape or form: chain letters, a million dollars to anyone who can make a video showing 30 acts of kindness, flyers, newspaper ads, contests in schools, a free TV ad to the most peace-loving company and much more. To do so, lots of people have to be willing to work together and break the cycle. [br] Which of the following is NOT mentioned as a way to remind people of the concept "Violence is wrong"?
选项
A、Ads in newspapers.
B、Three-minute free ads on TV.
C、Chain letters.
D、Contests in schools.
答案
B
解析
本题为细节推理题,提问的是关于提醒人们“暴力是错误的”,下列哪项在文中未被提及。文章最后一段提及许多提醒人们“暴力是错误的”这一警示的办法,其中虽然提到广告,但未明确说明时间,所以B)选项是没有被提及的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3993440.html
相关试题推荐
Thatwayoflivingis______topeopleinthissmallpartofthecountry.A、specifi
______everyoneelsewouldn’tgotothemountainarea,hewentwithoutasecondt
(Thereare)twelvepeople(takepartin)theexperiment,four(working)(as)ag
Oursocietyhaschangedand______init.A、sothepeoplehaveB、thepeoplehaves
SomepeopleAliketoBeatapples,butothersCpreferbananasDforapples.D应改为to。
War,moneyandpowerareafewthingsthatcountriesandpeopleareconcerne
War,moneyandpowerareafewthingsthatcountriesandpeopleareconcerne
War,moneyandpowerareafewthingsthatcountriesandpeopleareconcerne
War,moneyandpowerareafewthingsthatcountriesandpeopleareconcerne
War,moneyandpowerareafewthingsthatcountriesandpeopleareconcerne
随机试题
Saralooksjustlikehersister________she’smuchyounger.A、butB、soC、orA句意:萨拉
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?[br]Itcanbeinferredfromthepassaget
Onlyunderspecialcircumstances______________________(才允许大一学生参加补考).arefresh
[originaltext]M:DoyouwanttogotothecinemawithusonSaturday?W:Thanks
[originaltext][16]Therearemanycommonlyheldbeliefsabouteyeglassesan
Itisnotsurprisingthataphilosophyborrowedfrombusinessshouldseeits
Ifyou’reinchargeofChristmasdinner,withallitsinterconnectedtasksa
下列肺炎中哪种最易并发肺脓肿A.肺炎球菌肺炎 B.支原体肺炎 C.衣原体肺炎
38岁印刷厂女工,突发持续腹部绞痛,阵发加剧来院就诊。患者自诉近3年来常有腹绞痛
BOT项目可行性研究要重点考虑( )。A.政治法律因素 B.竞争因素 C.
最新回复
(
0
)