首页
登录
职称英语
Americans who remember "the good old clays" are not alone in complaining abo
Americans who remember "the good old clays" are not alone in complaining abo
游客
2025-03-12
50
管理
问题
Americans who remember "the good old clays" are not alone in complaining about the educational system in this country. Immigrants(移民)complain, too. Lately a German friend was filled with anger when he learned that the mathematics test given to his son on his first day as a college freshman included multiplication and division. Japanese businessmen in Los Angeles send their children to private schools staffed by teachers imported from Japan to learn mathematics at Japanese levels, generally considered at least a year more advanced than the level here.
But I wonder: If American education is so poor, why is it that this is still the country of innovation(创新)?
When I was 12 in Indonesia, I had to memorize the name of all the world’s major cities, from Kabul to Karachi. At the same age, my son, who was brought up by a Californian, thought that Buenos Aires was Spanish for good food. However, unlike children of his age in Asia and Europe, my son had studied creative geography. When he was only 6, he drew a map of the route that he traveled to get to school, including the streets, the traffic signs and the houses that he passed.
Dissatisfied American parents forget that in this country their children are able to experiment freely with ideas; without this they will not really able to think or to believe in themselves.
Critics of American education cannot grasp one thing: freedom. America, I think, is the only country that extends even to children the license to freely speak, write and be creative. Our public education certainly is not perfect, but it is a great deal better than any other. I think I have found the answer to my question. [br] Which of the following can be inferred from the passage?
选项
A、If children are not allowed to experiment freely with ideas they won’t grow up independent and creative.
B、Most Americans think the present American educational system is not as good as it used to be.
C、Private schools run by Japanese businessmen maintain a higher level than American public schools.
D、Americans are more innovative than the other people in the world.
答案
A
解析
本题属于推理判断题,提问的是从文章中我们可以得出哪个暗示。选项B)中的“大部分美国人”显然与事实不符;根据文章内容,配备了日本教师的私立学校在数学教学方面的进度更快,但不能说水平更高,而且也没有提到是日本商人开办的,因此选项C)不准确;作者谈到美国是一个崇尚创新的社会,但不能就说美国人比其他国家的人更有创新性,因此选项D)也不准确;选项A)的内容正是文章的主题,作者认为的美国教育的优势所在,故应为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3993216.html
相关试题推荐
IwrotedownthenumbersothatI______rememberit.A、mightB、shouldC、couldD、n
—DidyouremembertogiveAlicethemoneyyouoweher?—Yes,______Isawher,I
Americanswhoremember"thegoodoldclays"arenotaloneincomplainingabo
Americanswhoremember"thegoodoldclays"arenotaloneincomplainingabo
Soon,Americanshope,therainswillreturnandeasethehardship______U.S.far
I(remember)clearly(toreturn)thebooktohimlastWednesday,butnowhe(say
Herememberedclearlythathe________thebookonherdeskyesterday.A、liedB、l
SpeakerA:RemembermetoDavid,won’tyou?SpeakerB:______A、Yes.He’llrememb
—Doyouknowher?—Iremember______.A、somewherehavingseenherB、havingsomew
Ihearmanyparentscomplainingthattheirteenagechildrenarerebelling.I
随机试题
Shakespeare’sgreatesttragediesare______.A、Hamlet,Othello,KingLearandMac
What’sthebesttitleforthispassage?[br][originaltext]Womenandmend
在会员制期货交易所的组织架构中,最高权力机构是()。A、会员大会B、理事会C、专业委员会D、业务管理部门A本题考查会员制期货交易所的组织架构。
Thispassagegivesinstructionsinusingthetumble-drier.[br]Ifcottonneeds
Forcenturies,boysweretopoftheclass.Butthesedays,that’snolonger
毕脱斑的形成是因为()。A.硫胺素缺乏 B.维生素A摄入过量 C.核
严重肝脏疾病应该补充下列哪种营养元素?( )A.维生素A B.维生素K C
2000.1.1,2002.3.5,2004.5.9,2006.7.13,()
某公司为了提高轮胎的质量,应用排列图分析造成轮胎不合格品的各种原因,发现“耐磨度
人身权利是指公民的人身不受非法侵犯的权利,下列属于人身权利的有A.言论自由权利
最新回复
(
0
)