首页
登录
职称英语
Money spent on advertising is money spent as well as any I know of. It serve
Money spent on advertising is money spent as well as any I know of. It serve
游客
2025-03-11
36
管理
问题
Money spent on advertising is money spent as well as any I know of. It serves directly to assist distribution of goods at reasonable prices, thereby establishing a firm home market and so making it possible to provide for export at competitive prices. By drawing attention to new ideas, it helps enormously to raise standards of living. By helping to increase demand, it ensures an increased need for labor, and is therefore an effective way to fight unemployment. It lowers the cost of many services: without ads your daily newspaper would cost four times as much, the price of your TV license would need to be doubled, and travel by bus or tube would cost fifty percent more.
74.
And perhaps most important of all, ads provides a guarantee of reasonable value in the products and services you buy.
Apart from the fact that twenty - seven Acts of Parliament govern the terms of advertising, no regular advertiser dare promote products that fail to live up to the promise of his ads. He might fool some people for a little while through misleading ads. He will not do so for long, for mercifully the public has the good sense not to buy the inferior article more than once. If you see an article consistently advertised, it is the surest proof I know that the article does what is claimed for it, and that it represents good value.
Advertising does more for the material benefit of the community than any other force I can think of.
There is one more point I feel I ought to touch upon. Recently I heard a well - known TV personality declare that he was against advertising because it persuades rather than informs. He was drawing excessively fine distinctions. Of course advertising seeks to persuade.
If its message were confined merely to information - and that in itself would be difficult if not impossible to achieve, for even a detail such as the choice of color of a shirt is subtly persuasive - advertising would be so boring that no one would pay any attention. But perhaps that is what the well - known TV personality wants. [br] By the first sentence of the passage, the author means that______.
选项
A、he is quite familiar with the cost of advertising
B、everyone knows advertising is costly
C、advertising costs money like everything else
D、it is worthwhile to spend money on advertising
答案
D
解析
从文章中的第一句话我们可以知道钱花在广告上如同花在其他方面一样都是值得的。后面接着讲广告为我们带来的便利,因此应选D;选项A、B、C在文中均未提及。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3992828.html
相关试题推荐
Lastyeartheadvertisingrate______by20percent.A、raisedB、arousedC、aroseD、r
MoneyspentonadvertisingismoneyspentaswellasanyIknowof.Itserve
MoneyspentonadvertisingismoneyspentaswellasanyIknowof.Itserve
MoneyspentonadvertisingismoneyspentaswellasanyIknowof.Itserve
MoneyspentonadvertisingismoneyspentaswellasanyIknowof.Itserve
SpeakerA:So,what’sthestatusofouradvertisingcampaign?SpeakerB:AsIm
Packagingisaveryimportantformofadvertising.Apackagecansometimesmo
Packagingisaveryimportantformofadvertising.Apackagecansometimesmo
Packagingisaveryimportantformofadvertising.Apackagecansometimesmo
Packagingisaveryimportantformofadvertising.Apackagecansometimesmo
随机试题
Thereare______studentsinourschool.A、fourhundredtwentyB、fourhundredand
Whatdoweknowabouttheman?[br][originaltext]W:Wouldyouliketohavesom
Todaytheaverageworkerispaidlessthan$4anhourinPortugaland$9a
[img]2014m4s/ct_eyyjsdz2012j_eyyjsdreada_0370_20139[/img]Itisjustabouti
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupp
TomostAfricans,tribalismsimplymeansverystrongloyaltytoone’sethnic
使用500DPI的打印分辨率打印一幅3×4平方英寸的彩色照片,得到原始的24位真
今后几年,我国要将( )6个机场建设为区域性中型航空客货集散中心。A:北京、浦
患者女性,52岁。间歇性上腹部疼痛10余年,每年秋冬季节好发,劳累后明显。常在进
城市地下空间建设规划,由()批准。A.上一级人民政府 B.城市人大常委会
最新回复
(
0
)