首页
登录
职称英语
One of the qualities that most people admire in others is the willingness to
One of the qualities that most people admire in others is the willingness to
游客
2025-03-10
57
管理
问题
One of the qualities that most people admire in others is the willingness to admit one’s mistakes. It is extremely hard sometimes to say a simple thing like "I was wrong about that," and it is even harder to say, "I was wrong, and you were right about that. "
I had an experience recently with someone admitting to me that he had made a mistake fifteen years ago. He told me he had been the manager of a grocery store in the neighborhood where I grew up, and he asked me if I remembered the egg cartons. Then he related an incident and I began to remember vaguely the incident he was describing.
I was about eight years old at the time, and I had gone into the store with my mother to do the weekly grocery shopping. On that particular clue, I must have found my way to the dairy food department where the incident took place.
There must have been a special sale on1 eggs that day because there was an impressive display of eggs in dozen and half-dozen cartons. The cartons were stacked three or four feet high. I must have stopped in front of a display to admire the stacks. Just then a woman came by pushing her grocery cart and knocked off the stacks of cartons. For some reason, I decided it was up to me to put the display back together; so I went to work.
The manager heard the noise and came rushing over to see what had happened. When he appeared, I was on my knees inspecting some of the cartons to see if any of the eggs were broken, but to him it looked as though I was the culprit (罪犯). He severely scolded me and wanted me to pay for any broken eggs; I protested my innocence and tried to explain, but it did no good. Even though I quickly forgot all about the incident, apparently the manager did not. [br] Which of the following statements is NOT true?
选项
A、The woman who knocked off the stacks of cartons was seriously criticized by the manager.
B、The author was severely criticized by the manager.
C、A woman carelessly knocked off the stacks of cartons.
D、It was the author who put the display back together.
答案
A
解析
A选项的意思是:撞倒箱子的那个妇女被老板狠狠地批评了一顿。根据文章,事实不是这样的。文中最后一段中有这样一句话:He severely scolded me and wanted me to pay for any broken eggs.I protested my innocence arid tried to explain.but it did no good.他狠狠地责骂我并且让我赔偿所有打碎了的鸡蛋。我为自己的清白辩护并且努力去解释,但是根本没有效果。从这句话可以看出作者被老板狠狠地责骂了一番,作者是那个女人的替罪羊。所以A项不正确。故答案应该选择A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3990820.html
相关试题推荐
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprob
随机试题
MostoftheoldercivilizationswhichflourishedduringthefifthcenturyB.C.ar
Inthepopularmind,theInternetistherealizationoftheglobalvillage,
一般来讲,作为期货市场的上市品种,应该是()的商品。A、市场容量大B、易于标准化和分级C、价格受政府限制D、拥有大量买主和卖主A,B,D作为期
[originaltext](5)ThreeuniversitystudentsinSantiago,Chile,havedevelo
[originaltext]M:Hi.Uh,(9)haven’twemetbefore?Youlooksofamiliar.W:Yea
软件是指为了满足用户需要而编制的各种程序的总和,一般分为系统软件和应用软件两大类
金融服务实体经济的实质就是有效发挥其()的功能。A.媒介资源配置 B.所有权
某单位内的消防应急照明及疏散指示系统采用自带电源非集中控制型系统,消防机构对消防
患者女,36岁,患痹证多年,近来出现心悸气短,动则加重,面色少华,舌质淡,脉虚数
关于证券投资基金的特点,下列说法正确的有()。A.通过集合理财实现专业化管理
最新回复
(
0
)