首页
登录
职称英语
People become quite illogical when they try to decide what can be eaten and
People become quite illogical when they try to decide what can be eaten and
游客
2025-03-08
47
管理
问题
People become quite illogical when they try to decide what can be eaten and what cannot be eaten. If you lived in the Mediterranean, for instance, you would consider octopus a great delicacy. You would not be able to understand why some people find it repulsive. On the other hand, your stomach would turn at the idea of frying potatoes in animal fat—the normally accepted practice in many northern countries. The sad truth is that most of us have been brought up to eat certain foods and we stick to them all our lives.
No creature has received more praise and abuse than the common garden snail. Cooked in wine, snails are a great luxury in various parts of the world. There are countless people who, ever since their early years, have learned to associate snails with food. My friend, Robert, lives in a country where snails are despised. As his flat is in a large town, he has no garden of his own. For years he has been asking me to collect snails from my garden and take them to him. The idea never appealed to me very much, but one day, after a heavy shower, I happened to be walking in my garden when I noticed a huge number of snails taking a stroll on some of my prize plants. Acting on a sudden impulse, I collected several dozen, put them in a paper bag, and took them to Robert. Robert was delighted to see me and equally pleased with my little gift. I left the bag in the hall and Robert and I went into the living room where we talked for a couple of hours. I had forgotten all about the snails when Robert suddenly said that I must stay for dinner. Snails would, of course, be the main dish. I did not fancy the idea and I reluctantly followed Robert out of the room. To my surprise, we saw that there were snails everywhere: they had escaped from the paper bag and had taken complete possession of the hall! I have never been able to look at a snail since then. [br] We can infer from the second paragraph that when collecting the snails, the author ______.
选项
A、was glad that he could share them with his friend
B、was angry because they might damage his beloved plants
C、was excited about being able to give his friend a surprise
D、was depressed because it was hard to extinguish them all
答案
B
解析
由第二段“The idea never appealed to me very much,but one day,after aheavy shower,I happened to be walking in my garden when I noticed a hugenumber of snails taking a stroll on some of my prize plants.”可推知作者的态度是生气的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3988722.html
相关试题推荐
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleus
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleus
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleus
It’sinterestingthatthearrivalofsnowhastheeffectonpeopleindiffer
It’sinterestingthatthearrivalofsnowhastheeffectonpeopleindiffer
Throughouthistory,peoplehavebeenthevictimsofpickpockets.Today,pock
Throughouthistory,peoplehavebeenthevictimsofpickpockets.Today,pock
Throughouthistory,peoplehavebeenthevictimsofpickpockets.Today,pock
Throughouthistory,peoplehavebeenthevictimsofpickpockets.Today,pock
Throughouthistory,peoplehavebeenthevictimsofpickpockets.Today,pock
随机试题
[originaltext]Untilthetwentiethcenturycigaretteswerenotanimportant
Chinesestudentsare【D1】______willingtostudyveryhardforlonghours.Thi
分析电力系统暂态稳定性时,不需要考虑电力系统中各元器件的零序参数。()
胰岛素在抗糖尿病的同时也可用于治疗尿崩。()
共用题干 TheImpactofAntarcticOzoneHole
土地、劳动、资本和企业家才能四类生产要素的所有者提供要素服务得到各自对应的报酬,
劳动法律关系的构成要素包括()A:主体 B:内容 C:资格 D:客体 E
()的特点是项目监理机构中任何一个下级只接受唯一上级的命令。A.直线式监理组织
开挖作业能连续进行、施工速度陕、作业人员少的开挖方法是()。A.盾构法 B.沉
下列关于电力起爆的说法,正确的是()。A.用于同一爆破网路内的电雷管,电阻
最新回复
(
0
)