首页
登录
职称英语
It seems like every day there’s some new research about whether our favorite
It seems like every day there’s some new research about whether our favorite
游客
2025-03-08
42
管理
问题
It seems like every day there’s some new research about whether our favorite drinks are good for us. (76)
One day, science says a glass of red wine a day will help us live longer.
The next day, maybe not. It seems journalists are pretty interested in wine research and the same might be said for coffee. Now, there’s been a lot of research into whether coffee’s good for our health. "The results have really been mixed," admits Neal Freedman who led the coffee study and published his findings in a medical journal recently. " There’s been some evidence that coffee might increase the risk of certain diseases and there’s also been maybe more recent evidence that coffee may protect against other diseases as well. "
Freedman and his colleagues undertook the biggest study yet to look at the relationship between coffee and health. They analyzed data collected from more than 400,000
Americans ages 50 to 71 participating in the study. " We found that the coffee drinkers had a modesdy lower risk of death than those no-drinkers," he said. Here’s what he means by "modesdy" : those who drank at least two or three cups a day were about 10 percent or 15 percent less likely to die for any reason during the 13 years of the study. When the researchers looked at specific causes of death, coffee drinking appeared to cut the risk of dying from heart disease, lung disease, injuries,accidents and infections.
Now, Freedman stressed that the study doesn’t prove coffee can make people live longer. A study like this can never prove a cause-and-effect relationship. (77)
All it can really do is to point researchers in the right direction for further investigation.
And even if it turns out that coffees really good for you, scientists have no idea why. [br] According to the author, scientists______.
选项
A、have already proved that coffee is good for human health
B、have a long way to go before they find a way to study coffee
C、have avoided the cause-and-effect approach to study coffee
D、are still unable to figure out why coffee is good for us
答案
D
解析
根据第三段最后一句的And even if it turns out that coffee is reall good for you,scientists have no idea why.可知科学家们对咖啡有益于人体的原因还没有弄明白,所以选项D为答案。选项C干扰性较强,从最后一段的第二句可以知道科学家们并不是一开始就have avoided the cause-and-effect approach to study coffee,排除C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3987712.html
相关试题推荐
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities:researcha
Traditionally,universitieshavecarriedouttwomainactivities:researcha
Taiwanpolicecannotdecidewhethertotreatitasanextremelycleveracto
Taiwanpolicecannotdecidewhethertotreatitasanextremelycleveracto
Taiwanpolicecannotdecidewhethertotreatitasanextremelycleveracto
Taiwanpolicecannotdecidewhethertotreatitasanextremelycleveracto
ProfessorWangworksinourcityasaresearcher.Itwillbetwoyearssincehe
In______reviewof44studies,Americanresearchersfoundthatmenandwomenwho
In______reviewof44studies,Americanresearchersfoundthatmenandwomenwho
Inthe1960s,medicalresearchersThomasHolmesandRichardRahedevelopeda
随机试题
ThomasWolfeportrayedpeoplesothatyoucametoknowtheiryearnings,theirim
UsingLyricstoDevelopStudents’CriticalLiteracySonglyricscanbeusedeffe
(1)TheYouTubevideostartswiththeroadsign:Croxteth,CityofLiverpool.
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Intheearlydaysoft
1.设计条件 某科技园位于坡地上,基地范围内原有办公楼和科研楼各一幢,如下图
前列腺癌穿刺活检的指征,以下不正确的是A.PSA>10ng/ml,任何f-PSA
一足月儿,母乳喂养。2d来食欲减退、烦躁,呕吐2次于生后7d住院。体检:较烦躁,
阅读下面材料,回答问题。 下面是某教师教授高中必修1《雅典城邦的民主政治》一课
在校园里,你看到李宁和张老师争吵激烈,做为班主任你怎么办?
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
最新回复
(
0
)